Erzse Tibor
Erzse Tibor
munkaügyi szakértő és tanácsadó
Kiemelt Partnereinknek
ingyenes
„ellenőrzési elsősegélyvonal”
telefon
(06) 20 549 7???
(normál díjas mobiltelefonszám)

2018 fooldal banner ingyenes termekek munkaugyi forum

 

mkvkok logo

 

nisz1

Törvénytár

 

infó PLÁZA

 

Munkaüggyel, foglalkoztatással kapcsolatos információk és szolgáltatások tárháza

adópajzs

Ingyen mit adnak már ajándékba? Sokan kérdezik ezt meg tőlünk és azt is, hogy,: Miért?. A Munkaügyi Fórumnál az a célunk, hogy minden munkaügyekkel foglalkozó szakember életét megkönnyítsük.

segedanyagok ingyen 2018 munkaugyi forum blog

 

 

Szeretnénk ajándékba adni valamit, mert elkötelezettek vagyunk a szakmánk iránt és hiszünk benne, hogy a munkaügyeket lehet egyszerűbben és pontosabban végezni. Össze állítottuk Neked a munkaügyekben hasznos alkalmazásokat és segédanyagokat, melyek segítségével eredményesen és gyorsabban tudsz dolgozni.

Fogadd szeretettel a segédanyaginkat és alkalmazásainkat, melyek segítségével sikeresebb lesz a 2018-as éve!

ol munkaido start csomag ingyenes 164x

Papír alapú jelenléti ív helyett, havi 1 db dolgozói aláírással használható ingyenesen az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer START csomagja. Regisztrálj most!

  

olm rendszer ingyenes szabadsagtervezo

 Az OLM Rendszer SZABADSÁG- Modulunk kezdő csomagjával ingyenesen tudják a szabadságokat tömbök nélkül tervezni és jóváhagyni. Regisztrálj most! 

 

 

munkaidokeretes munkaugyi naptarak

 Munkaidőkeretes Munkaügyi naptár 2018 segítségével a munkaidőkeretes számolások játszi könnyedségűvé vállnak! Töltsd le ide kattintva!

 

2 3 4 6 munkaidokeret segedletek

 

2, 3, 4, 6 Havi munkaidőkeret segédlet- Ezekkel a segédtáblázatokkal cégre szabottan tudja a munkaidőkeretes számításokat órákra szabottan elvégezni. Töltsd le ide kattintva!

 

 

szabadsag tervezo 2018

Szabadságtervező 2018 Excel – Ezen táblázat a szabadságolásokat tudja gördülékenyebbé tenni és nyilvántartani sok munkavállaló esetén. Töltsd le most!  

 

 

munkaugyi nyilvantartas minta 2018

Munkaidő nyilvántartás minta 2018 – Ezt a formanyomtatványt mindenki ismeri de nem biztos, hogy a helyes formátumot használja. Most biztos forrásból töltheted le ingyenesen! Kattints ide!

 

A segédanyagok és alkalmazások használata minden kötelezettségtől mentes. Mindössze egy rövid regisztráció szükséges az igénybevételükhöz. Forgasd őket haszonnal a jövő évben is! 

 

Munkaügyi Fórum 

csapata

munkaugyi forum belepes 600x50