Erzse Tibor
Erzse Tibor
munkaügyi szakértő és tanácsadó
Kiemelt Partnereinknek
ingyenes
„ellenőrzési elsősegélyvonal”
telefon
(06) 20 549 7???
(normál díjas mobiltelefonszám)

2018 fooldal banner ingyenes termekek munkaugyi forum

 

mkvkok logo

 

nisz1

Törvénytár

 

infó PLÁZA

 

Munkaüggyel, foglalkoztatással kapcsolatos információk és szolgáltatások tárháza

adópajzs

Kedves Kolléga!

Pályázati felhívás - Az NFA-2012-KOMP kódjelű, a munkabérek nettó értékének 2012. évi megőrzéséhez nyújtható támogatás

A 2012. április 13-tól május 14-ig pályázhatnak állami támogatásra azok a munkáltatók, amelyek nem képesek önerejükből növelni dolgozóik fizetését. A támogatás mértéke a 2012. évi elvárt béremelésből legfeljebb 3 százalékpontnak tizenkét hónapra számított bér és szociális hozzájárulási adó költsége. A kiírásból az derül ki, hogy azoknak a dolgozóknak a béremeléséhez lehet támogatást igényelni, akiknek a keresetét legalább 5 százalékkal meg kell emelni. Az érintett létszám egészére, illetve egy részére is benyújtható a pályázat. Fontos kitétel, hogy csak azok a vállalkozások vehetnek részt a pályázaton, amelyeknél az alkalmazottak 2011. évi bruttó havi átlagkeresete nem éri el a 215 ezer forintot.

A támogatás nyújtásának részletes feltételeit, valamint a pályázat elkészítéséhez szükséges információkat a pályázati felhívás és a pályázati útmutató tartalmazza:
http://nfsz.munka.hu/engine.aspx?page=showcontent&content=afsz_palyazatok_berkomp

A kötelezően kitöltendő pályázati adatlapot és a nyilatkozatokat a http://komp.munka.hu honlapon kell kitölteni, majd a kinyomtatást, és a szükséges dokumentumok csatolását követően a pályázatot a foglalkoztató székhelye szerint illetékes fővárosi és megyei kormányhivatal munkaügyi központjához lehet eljuttatni a 2012. április 13-tól 2012. május 14-ig terjedő időszakban a pályázati dokumentációban meghatározott feltételek szerint.

További szép napot kívánok neked, és ne feledd, mindig ott állok melletted!


Erzse Tibor
munkaügyi szakértő, tanácsadó