Erzse Tibor
Erzse Tibor
munkaügyi szakértő és tanácsadó
Kiemelt Partnereinknek
ingyenes
„ellenőrzési elsősegélyvonal”
telefon
(06) 20 549 7???
(normál díjas mobiltelefonszám)

2018 fooldal banner ingyenes termekek munkaugyi forum

 

mkvkok logo

 

nisz1

Törvénytár

 

infó PLÁZA

 

Munkaüggyel, foglalkoztatással kapcsolatos információk és szolgáltatások tárháza

adópajzs


Kedves Kolléga!

A stratégia gondolkodás tudatosulása, az abduktív menedzsment és a vezetői jövőkép vállalati kontextusba helyezése lesz az elkövetkező évek kihívása. A magyarországi képzésekbe egy új fogalom – szakma – kerül bevezetésre: a stratégiai partner képzés.

Előadók: Dr. Baracskai Zoltán (DoctuS), Dr. Z. Karvalics László (SZTE), Krigler Gábor (HBO Holding Zrt.), Baracskai Ferenc (Career Solutions Ltd), Dr. Velencei Jolán (DoctuS), Dr. Szűts István (NYME)

A stratégiai partner az a személy a cégnél, aki segíti a felsővezetőt, hogy a vezetés egyre inkább művészet legyen. A képzés azoknak szól, akik felismerik ennek szükségességét.

A hazai nagyvállalatok többségében már van stratégiai tervezés és kialakult az emberi erőforrás menedzselésének tradíciója is. A stratégiai tervezők közül azokat várjuk, akik a kényes egyensúlyt keresik a stratégiai gondolkodás és a stratégiai tervezés között. A HR specialisták és generalisták közül azokra számítunk, akik a kényes egyensúlyt keresik a hangulatteremtés és a karriertervezés között. Ennek a kényes egyensúlynak a megteremtése és folyamatos megtartása ugyanolyan kreatív, jelen idejű és merész, akár a művészet. A végzett szakemberek új tudásukat saját tapasztalataikkal ötvözve korszerű stratégiai partnerei lehetnek a vállalat vezetőjének a jövőkép meglátásában.

Felkeltette érdeklődését a konferencia? Ne habozzon.

Jelentkezzen!

További szép napot kívánok Neked és ne feledd, mindig ott állunk melletted!


Erzse Tibor
munkaügyi szakértő, tanácsadó