Erzse Tibor
Erzse Tibor
munkaügyi szakértő és tanácsadó
Kiemelt Partnereinknek
ingyenes
„ellenőrzési elsősegélyvonal”
telefon
(06) 20 549 7???
(normál díjas mobiltelefonszám)

fooldal banner 2021-22-munkaugyi-forum-ajandek-ingyenes-segedanyagok

munkaidokeret-kalauz-20-szakkonyv-banner-fooldal-olm-rendszer-ajandekkal-munkaugyi-forum

gdpr-iratminta-csomag-munkaugyi-forum

 

mkvkok logo

olm-baloszlop-213x430

ol-munkaido-rendszer-banner-213x373

 

infó PLÁZA

 

Munkaüggyel, foglalkoztatással kapcsolatos információk és szolgáltatások tárháza

Amikor Erzse Tiborral megismerkedtem, ő egy lelkes közgazdász-növendék volt, akinek minden vágya az volt, hogy valamikor a jövőben egy nagy szállodának az igazgatója legyen.

Alig fejezte be az iskoláit, amikor már jelezte, hogy szálloda-szakmát nem neki találták ki, hiszen egy komoly presztízsű szállodaigazgatói pozíció sok utazással és kényelmetlenséggel jár, mely közvetlenül érinti a családját is.

Ebben az időben találkozott egy emberrel, aki abban az időben Magyarország egyik legjobb munkaügyesének számított, több mint 10 éves munkaügyi igazgatói tapasztalattal egy nagy országos vállalatnál, ahol több mint 3000 ember dolgozott.

Tibort, a kiemelkedő szorgalma, tehetsége és a jó hozzáállása miatt partnereként választotta a vállalkozásában és közösen kidolgoztak egy olyan munkaügyi rendszert mely révén a vállalatok 100%-osan megúszhatott mindenféle munkaügyi bírságot. Ebben annyira biztosak voltak, hogy a munkájuk folyamán "100%-os Bírságmegfizetési Garanciát" vállaltak, egyedülállóként Magyarországon.

2008-ban Tibor megalapította, a "Bírságmegúszó elsősegélyvonalat", mely révén kezdetben havonta 10-15 telefonhívást kapott a munkaügyi problémákkal küszködő vállalatoktól. Lelkesedése akkor kezdett csökkenni, amikor a hívások számat kezdte meghaladni a napi 15-20-at.

Ekkor döntött úgy, hogy Balázs Csabával (velem) megalapítják Magyarország első és egyetlen Munkaügyi Fórumát melynek elsődleges célja az volt, hogy az érdeklődők a fórumon keresztül is feltehessék kérdéseiket, ne csak telefonon.

Ez a Munkaügyi Fórum egy információs adatbázis, mely a hétköznapokban munkaüggyel foglalkozó személyeket munkaügyeseket, HR-eseket, gazdasági vezetőket és cégvezetőket támogatja a tudásanyagával és szinte azonnal (24 órán belül) megoldást ad minden foglalkoztatással kapcsolatos problémára.

Néhány szám:

1. Már több mint 200 vállalat döntött úgy, hogy Tibor tudása és tapasztalata elengedhetetlen a munkaügy akadálymentes működéséhez. 

2. Közel 50 vállalat érzi úgy, hogy biztosabb a piaci helyzete, ha Tibor folyamatosan együttműködik.

3. Közel 6000 vállalkozó, könyvelő és HR-es döntött úgy, hogy folyamatosan elolvassa Tibor anyagait, leveleit. 

4. Több közismert média (hrportal.hu, ugyvezeto.hu ...) gondolja úgy, hogy Tibor publikációjával értékesebb és nézettebb lesz a saját oldala.  

5. Több szakmai szövetség tekinti Tibort a munkaügyi tanácsadójának, mint:

  • Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége

  • Kereskedők Vállalkozók Budapesti Szakszervezete

  • Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetsége

  • Magyar Könyvelők Országos Egyesülete

  • ....

 

Balázs Csaba
Munkaügy Fórum - marketing

Ui: Tedd fel azonnal a kérdésedet Erzse Tibornak itt >>>