Erzse Tibor
Erzse Tibor
munkaügyi szakértő és tanácsadó
Kiemelt Partnereinknek
ingyenes
„ellenőrzési elsősegélyvonal”
telefon
(06) 20 549 7???
(normál díjas mobiltelefonszám)

fooldal banner 2022-munkaugyi-forum-ajandek-dijtalan-segedanyagok

munkaidokeret-kalauz-20-szakkonyv-banner-fooldal-olm-rendszer-ajandekkal-munkaugyi-forum

gdpr-iratminta-csomag-munkaugyi-forum

 

mkvkok logo

olm-baloszlop-213x430

ol-munkaido-rendszer-banner-213x373

 

infó PLÁZA

 

Munkaüggyel, foglalkoztatással kapcsolatos információk és szolgáltatások tárháza

1000 milliárd forint cégednek?

 A GINOP programmal 1000 milliárd forint fejlesztési forrás vár a vállalatokra

ginop tamogatasok 2017

1000 milliárd forintnyi támogatásra lehet pályázni a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP). A különböző pályázatokban a mikro kis és középvállalkozások is találnak igen kedvező vissza nem térítendő és alacsony kamattal visszatérítendő támogatást. A GINOP program az Európai Uniós forrásokat hivatott elosztani.

 

Vannak cégek, akik már rutinosan pályáznak forrásokra évek óta és vannak, akik nehézkesnek tartják. Mindenképp érdemes akár pályázatíró céggel akár házon belül átnézni a pályázatokat mert igen kedvező konstrukcióban lehet olyan fejlesztésekre pályázni, amelyek a céget előre viszik.

 

Február 15 től az élelmiszeripari középvállalatok pályázhattak kapacitásfejlesztésre és beruházásokra. A teljes keretösszeg több mint 200 milliárd forint.

A pályázatok jelentős része a vidéki vállalkozásoknak kíván olyan fejlesztési forrásokat nyújtani amely a régió technikai és gazdasági fejlettségét tudja előrébb vinni. A pályázatok esetén elmondható, hogy nagyon fontos a gyors jelentkezés mert az elbírálás a jelentkezési sorrendben történik.

 

Munkaügyesként vagy HR szakemberként is érdemes körbenézned mert például a GINOP 3.2.2-8.2.4-16 pályázattal korszerű felhőalapú munkaidő nyilvántartó rendszert lehet megszerezni akár vissza nem térítendő támogatás keretében. Itt vidéki kis és középvállalaltoknak érdemes pályázni. Az OLM Rendszer és a Goodwill elintézi a pályázatírást is neked csak jelentkezni kell. Kattints ide, ha szeretnél további információkat kapni erről.

 

Erzse Tibor

munkaügyi szakértő, tanácsadó