Erzse Tibor
Erzse Tibor
munkaügyi szakértő és tanácsadó
Kiemelt Partnereinknek
ingyenes
„ellenőrzési elsősegélyvonal”
telefon
(06) 20 549 7???
(normál díjas mobiltelefonszám)

fooldal banner 2022-munkaugyi-forum-ajandek-dijtalan-segedanyagok

munkaidokeret-kalauz-20-szakkonyv-banner-fooldal-olm-rendszer-ajandekkal-munkaugyi-forum

gdpr-iratminta-csomag-munkaugyi-forum

 

mkvkok logo

olm-baloszlop-213x430

ol-munkaido-rendszer-banner-213x373

 

infó PLÁZA

 

Munkaüggyel, foglalkoztatással kapcsolatos információk és szolgáltatások tárháza

Ingyen mit adnak már ajándékba? Sokan kérdezik ezt meg tőlünk és azt is, hogy,: Miért?. A Munkaügyi Fórumnál az a célunk, hogy minden munkaügyekkel foglalkozó szakember életét megkönnyítsük.

segedanyagok ingyen 2018 munkaugyi forum blog

 

 

Szeretnénk ajándékba adni valamit, mert elkötelezettek vagyunk a szakmánk iránt és hiszünk benne, hogy a munkaügyeket lehet egyszerűbben és pontosabban végezni. Össze állítottuk Neked a munkaügyekben hasznos alkalmazásokat és segédanyagokat, melyek segítségével eredményesen és gyorsabban tudsz dolgozni.

Fogadd szeretettel a segédanyaginkat és alkalmazásainkat, melyek segítségével sikeresebb lesz a 2018-as éve!

ol munkaido start csomag ingyenes 164x

Papír alapú jelenléti ív helyett, havi 1 db dolgozói aláírással használható ingyenesen az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer START csomagja. Regisztrálj most!

  

olm rendszer ingyenes szabadsagtervezo

 Az OLM Rendszer SZABADSÁG- Modulunk kezdő csomagjával ingyenesen tudják a szabadságokat tömbök nélkül tervezni és jóváhagyni. Regisztrálj most! 

 

 

munkaidokeretes munkaugyi naptarak

 Munkaidőkeretes Munkaügyi naptár 2018 segítségével a munkaidőkeretes számolások játszi könnyedségűvé vállnak! Töltsd le ide kattintva!

 

2 3 4 6 munkaidokeret segedletek

 

2, 3, 4, 6 Havi munkaidőkeret segédlet- Ezekkel a segédtáblázatokkal cégre szabottan tudja a munkaidőkeretes számításokat órákra szabottan elvégezni. Töltsd le ide kattintva!

 

 

szabadsag tervezo 2018

Szabadságtervező 2018 Excel – Ezen táblázat a szabadságolásokat tudja gördülékenyebbé tenni és nyilvántartani sok munkavállaló esetén. Töltsd le most!  

 

 

munkaugyi nyilvantartas minta 2018

Munkaidő nyilvántartás minta 2018 – Ezt a formanyomtatványt mindenki ismeri de nem biztos, hogy a helyes formátumot használja. Most biztos forrásból töltheted le ingyenesen! Kattints ide!

 

A segédanyagok és alkalmazások használata minden kötelezettségtől mentes. Mindössze egy rövid regisztráció szükséges az igénybevételükhöz. Forgasd őket haszonnal a jövő évben is! 

 

Munkaügyi Fórum 

csapata

munkaugyi forum belepes 600x50