Erzse Tibor
Erzse Tibor
munkaügyi szakértő és tanácsadó
Kiemelt Partnereinknek
ingyenes
„ellenőrzési elsősegélyvonal”
telefon
(06) 20 549 7???
(normál díjas mobiltelefonszám)

fooldal banner 2022-munkaugyi-forum-ajandek-dijtalan-segedanyagok

munkaidokeret-kalauz-20-szakkonyv-banner-fooldal-olm-rendszer-ajandekkal-munkaugyi-forum

gdpr-iratminta-csomag-munkaugyi-forum

 

mkvkok logo

olm-baloszlop-213x430

ol-munkaido-rendszer-banner-213x373

 

infó PLÁZA

 

Munkaüggyel, foglalkoztatással kapcsolatos információk és szolgáltatások tárháza

A munkaügy és a digitalizáció nem állhat meg a nyáron sem, ezért az ország egyik legnépszerűbb digitális munkaidő nyilvátartó rendszerét 2021-es árakon lehet megvásárolni, 2022 szeptember 01.-ig!

befagyasztuttuk-az-arakat-munkaugyi-forum-ol-munkaido-akcio


Napjainkban már szinte minden feladatra találunk digitális megoldást és ez a munkaügyek esetében sincs másként. Az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer pont ilyen alkalmazás hiszen gyors, hatékony és kényelmes megoldást nyújt a munkaügyi adminisztrációra. A program tíz év tapasztalata alapján készült. A fejlesztése során könyvelők, bérszámfejtők, valamint kis és középvállalkozások visszajelzéseit vették figyelembe. Az elharapózó infláció és a nehéz gazdasági helyzetben sem szeretné magára hagyni a magyar vállalkozókat az Online Munkaidő Nyilvántartó ezért nyári prómóciójukban 2021-es árakon kínálják népszerű termékeiket.

A munkaidő nyilvántartás jövője

Az Online Munkaidő Nyilvántartóval havi 1db dolgozói aláírás elegendő a hitelesítéshez. Automatikusan képes munkarendeket generálni, időadatokat összesíteni és pótlékokat számítani. Erősen ajánlott munkaidőkeretes foglalkoztatás esetén. Az összesített időadatokat pár kattintással lehet a piacvezető bérprogramokba feladni. A KKV csomag pedig egyedülálló jogszabály megfelelőségi vizsgálattal rendelkezik, hogy ne neked kelljen a paragrafusokat bogarászni. Mindezt egy online felületen!

Szakértő által tervezve

Az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszert munkaügyi szakértőnk, Erzse Tibor fejlesztette szakmailag. Innovatív alkalmazás, amiben megtalálható minden olyan funkció, amellyel egyszerűen és a hatályos jogszabályoknak megfelelően, tudod kezelni a munkaügyi adminisztrációt.

Hűsítő kedvezmény
A promóció keretében 2022. szeptember 01-ig garantáltan 2021-es áron tudod az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer MINI, KÖNYVELŐI, KKV és SZABADSÁG tervező csomagját megvásárolni. Használatukkal jelentősen fog csökkeni a munkaügyi adminisztráció ideje, hogy még több pénzt tudj spórolni és több időd maradjon pihenni.

 

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő lehetőséget a Munkaügyi Fórum ajánlásával.

Kattints ide és tudj meg többet az akcióról!

 

 

 

nyari-akcio-online-munkaido-nyilvantarto-2022-mf-roadblock-banner

 

*A feltüntetett árak az Áfá-t nem tartalmazzák és tájékoztató jellegűek. Az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer MINI, KÖNYVELŐI, KKV, SZABADSÁGTERVEZŐ kedvezménnyel lehet megvásárolni 2022.augusztus 31-ig. A kedvezményes ár abban az esetben érvényes, ha fizetés 2022. Augusztus 31-ig megtörténik. Az akcióban egy vállalkozó vagy cég maximum három akciós csomagot vásárolhat maximum két év időtartamra. Az előfizetés további kereskedése szigorúan tilos. A promócióban kínált kedvezmények más kedvezménnyel nem vonhatóak össze. Az OL Munkaidő csomagjai kizárólag egyéni vállalkozók vagy cégek számára elérhetők.

 

Általános Szerződési Feltételek, Adatvédelmi tájékoztató és Hozzájáruló nyilatkozat direkt marketing levél küldéshez