Erzse Tibor
Erzse Tibor
munkaügyi szakértő és tanácsadó
Kiemelt Partnereinknek
ingyenes
„ellenőrzési elsősegélyvonal”
telefon
(06) 20 549 7???
(normál díjas mobiltelefonszám)

fooldal banner 2022-munkaugyi-forum-ajandek-dijtalan-segedanyagok

munkaidokeret-kalauz-20-szakkonyv-banner-fooldal-olm-rendszer-ajandekkal-munkaugyi-forum

gdpr-iratminta-csomag-munkaugyi-forum

 

mkvkok logo

olm-baloszlop-213x430

ol-munkaido-rendszer-banner-213x373

 

infó PLÁZA

 

Munkaüggyel, foglalkoztatással kapcsolatos információk és szolgáltatások tárháza

Manapság szinte minden a digitális térbe költözik és az elmúlt időszak karantén helyzete felgyorsította ezt az átalakulást hiszen az online alkalmazások előnye, hogy bárhonnan elérhetőek, ahol van internet. Az online programok fizikai kontaktus nélkül használhatóak. Mindemellett pedig sokkal időtakarékosabban lehet velük feladatokat elvégezni. A munkaügyeket is elérte már a változás szele és ma még sokan vezetik papíron a munkaidő nyilvántartásukat de egyre többen elektronikus formára térnek át. Ebben a cikkünkben egy remek lehetőséget mutatunk be arra, hogyan tudod a munkaügyeket korszerűbbé tenni.

 

omny-20-munkaugyi-forum-blog-v2

 

A munkaügyekre is létezik már olyan jövőbemutató megoldás, amivel pénzt és időt tudsz megspórolni. Az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszert munkaügyi szakértőnk, Erzse Tibor fejlesztett szakmailag.  A program tíz év tapasztalata, könyvelők, bérszámfejtők, valamint kis és középvállalkozások visszajelzései alapján lett megalkotva és továbbfejlesztve.

 

Megtalálható benne minden olyan funkció, amellyel egyszerűen, gyorsan és a munka törvénykönyvének megfelelően tudod elvégezni mindennapi munkaügyi feladataidat. Főbb előnyei:

 

• Papír alapú jelenléti ív helyett

• Havi 1 db dolgozói aláírással hitelesíthető

• Jogszabály megfelelőségi vizsgálat

• Automatikus pótlékszámítások

• Beosztástervező

• Munkaidőkeretes számítások azonnal

Az alkalmazással az volt a cél, hogy technológia segítségével tudd könnyebbé tenni a munkaidő nyilvántartásod.Most pedig egy speciális kedvezménnyel támogatják törekvéseid:

 

Munkaidő Nyilvántartás 2.0 akció

 

A nyár a digitalizációról szólt a számlázás és az irodai alkalmazások területén is. A fejlődés feltartóztathatatlan és megannyi előnnyel kecsegtet, amelyből kár volna kimaradni.

Mi a Munkaügyi Fórumnál kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a munkaügyi feladataiban segíteni tudjunk. Ezért szeretnénk a figyelmedbe ajánlani az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer prémium alkalmazásait, melyeket most speciális, digitalizációs kedvezmény érhetőek el.

 

20% digitalizációs kedvezménnyel tudod megvásárolni a KÖNYVELŐI és a KKV csomagot 2020 július 31-ig.

 

Ha most vásárolsz, akkor automatikusan bekerülsz egy sorsolásba, ahol 5 db céges, munkaügyi tanácsadás lesz kisorsolva Munkaügyi Fórum Kiemelt Partnertagság keretében. A nyertesek fél éven keresztül közvetlenül Erzse Tibor munkaügyi szakértőnknek tudják feltenni munkaügyi kérdéseiket.

 

Itt az idő, hogy belépj a munkaidő nyilvántartás jövőjébe és kiaknázd a technológiában rejlő lehetőségeket. A minden eddiginél fejlettebb alkalmazás a jövő igényeihez lett igazítva és biztos megoldást jelent a mai kor munkaügyeihez, ráadásul kiváltja a papír alapú nyilvántartást.

 

Kattints ide és tudj meg többet!