Erzse Tibor
Erzse Tibor
munkaügyi szakértő és tanácsadó
Kiemelt Partnereinknek
ingyenes
„ellenőrzési elsősegélyvonal”
telefon
(06) 20 549 7???
(normál díjas mobiltelefonszám)

fooldal banner 2021-22-munkaugyi-forum-ajandek-ingyenes-segedanyagok

munkaidokeret-kalauz-20-szakkonyv-banner-fooldal-olm-rendszer-ajandekkal-munkaugyi-forum

gdpr-iratminta-csomag-munkaugyi-forum

 

mkvkok logo

olm-baloszlop-213x430

ol-munkaido-rendszer-banner-213x373

 

infó PLÁZA

 

Munkaüggyel, foglalkoztatással kapcsolatos információk és szolgáltatások tárháza

A nagyvállalatok (különösen a gyártó cégek) számára egyre nagyobb szerepet tölt be a minőségbiztosítási szabványoknak való megfelelés. Az ISO szabványok egy olyan pluszt előnyt jelenthetnek a versenytársakkal szemben, amelyek a vállalat céljait is szolgálják.

kompetencia-olm-munkaugyi-forum

Minőség biztosítás és a képzések

Egy munkakörhöz kapcsolódó képzés megszervezése és lebonyolítása nagyon sok adminisztrációval jár, hiszen egy ilyen oktatásnak meg kell felelnie a cég és a minőségi szabályoknak is.

Kompetencia mátrix
Annak érdekében, hogy az alkalmazottak a munkájukhoz szükséges képesítéssekkel rendelkezzenek szükség van egy kompetencia mátrix létrehozására. Célja, hogy pontos képet adjon a dolgozók aktuális képességeiről azok szintjéről és érvényességi idejéről, valamint, hogy az megfelel-e az ISO szabványoknak. Egy ilyen modell elkészítése egy örökkévalóságnak tűnhet, hiszen egyeztetése sora veszi kezdetét. Amint sikerült összerendezni ezeket a képesítéseket még arra is fontos figyelmet kell fordítanunk, hogy jelenleg érvényesek-e a jogosítványok esetleg közel a lejárai dátum vagy már le is jártak. Hogy a minőségbiztosítási audit ne okozzon gondolt és az alkalmazottak a megfelelő kompetenciákkal rendelkezzenek, az OLM Rendszer egy minden eddiginél hatékonyabb megoldást alkotott, meg; a KOMPETENCIA modult. Használatával egy intuitív felületen átláthatóak az alkalmazottak képesítési adatai.

Digitális alkalmazás
Az önállóan is igénybe vehető alkalmazás egyik nagy előnye, hogy akár egy kattintással elkészíthető a kompetencia mátrix, amely garantáltan naprakész és egyetlen felületen átnézhetőek, hogy milyen kompetenciákkal rendelkeznek az alkalmazottak. Az adminisztráció egy központi online felületen tekinthető át melyet bárhol, bármilyen digitális eszközről elér A vizsgák hitelesítéséhez pedig csak egy a rendszer által generált kódot szükséges beolvasni, ami automatikusan megjelenik a dolgozó adatainál a megfelelő névvel, kompetencia szinttel és érvényességi dátummal. A rendszer akkor is küld értesítést, ha az egyik jogosítvány hamarosan le fog járni.

A modul nagy segítséget jelent azon cégek számára, akik az ISO szabványoknak szeretnének megfelelni, a gyártó és termelő cégeknek, valamint ahol speciális tudásra van szüksége az alkalmazottnak egy adott munkakör ellátásához.

Tudjon meg többet a KOMPETENCIA modulról, melyhez most grátisz tanácsadás is igényelhető, hogy garantáltan idő és költséghatékony legyenek az oktatási folyamatai egy digitális megoldással.

 

Általános Szerződési Feltételek, Adatvédelmi tájékoztató és Hozzájáruló nyilatkozat direkt marketing levél küldéshez