Erzse Tibor
Erzse Tibor
munkaügyi szakértő és tanácsadó
Kiemelt Partnereinknek
ingyenes
„ellenőrzési elsősegélyvonal”
telefon
(06) 20 549 7???
(normál díjas mobiltelefonszám)

fooldal banner 2022-munkaugyi-forum-ajandek-dijtalan-segedanyagok

munkaidokeret-kalauz-20-szakkonyv-banner-fooldal-olm-rendszer-ajandekkal-munkaugyi-forum

gdpr-iratminta-csomag-munkaugyi-forum

 

mkvkok logo

olm-baloszlop-213x430

ol-munkaido-rendszer-banner-213x373

 

infó PLÁZA

 

Munkaüggyel, foglalkoztatással kapcsolatos információk és szolgáltatások tárháza

"Ha az ember keményen dolgozik, a föld sem tétlenkedik" - kínai közmondás

Május elseje a munka ünnepe, ezen a napon emlékezünk meg arról, hogy az egykori gyári munkások miként harcolták ki azt a 8 órás munkaidőt, amelyet mi már olyan természetesnek gondolunk.

MF-elismerjuk-blog-kep

Ma már tudjuk, hogy a jó munkához nem csak idő kell. Fontos, hogy a munka elvégzéséhez megfelelő körülmények is legyenek. Van még mit tennünk ezen a fronton. Munkavállalóként büszkének kell lenni a munkánkra és azt a mesteremberek becsületével végezni. Munkaadóként pedig felelősséget kell vállalni a munkavállalóinkért, akik megteremtik a lehetőségét a közös álmunknak.

Mi az amit még megtehetünk szinte azonnal? Az nem más mint a kollégák, az alkalmazottak és vezetők elismerése. Merjük a másik munkáját elismerni és megbecsülni. Merjük kitüntetni egymást szóval és tettekkel is, hogy jobb munkahelyi légkört teremtsünk. Munkáltatóként ismerjük el, ha a dolgozónk jól teljesített és munkavállalóként egymás munkáját is meg tudjuk becsülni akár csak néhány jó szóval.

A Munkaügyi Fórumnál tudjuk, hogy a jelenlegi nehéz időszakban sokkal több időt és energiát vesz igénybe az, hogy a korábban megszokott minőségű munkát tudjatok végezni.

Elismerjük a munkátokat és ennek kapcsán az OLM Rendszerrel és a HR-esek Fórumával közösen szeretnénk egy különleges ajánlattal megköszönni és elismerni a munkátokat.

Egy különleges kitüntetést készítettünk minden munkaügyes és HR-es kollégák számára. Fogadjátok szeretettel az OLM rendszer Ingyenes HOME OFFICE csomagját, a vírusos helyzet munkaügyi nehézségeit segítő Ingyenesen letölthető segédanyagainkat. Ha pedig HR-es kérdéseitek lennétek akkor most a helyzetre való tekintettel szintén Ingyenesen tudtok regisztrálni a HR-esek Fórumára ahol elismert szakértők válaszolnak kérdéseitekre.

A Munkaügyi Fórum ajánlásával:

1. Ismerje meg az OLM Rendszer megoldásait HR és munkaügyekre:

2020-mfoldali-olm-banner-fekvo-600x150

 

2. Ajándék Munkaügyi Fórum termékek és segédanyagok:

ingyenes-letoltheto anyagok 2020 21 munkaugyi forum gen

3. Ha humán erőforrás területen dolgozó szakember vagy akkor sepeciálisan Neked találtuk ki a HR-esek Fórumát ahol szintén tudsz kérdezni akár erről a témáról is. Kattints ide és lépj be.