Erzse Tibor
Erzse Tibor
munkaügyi szakértő és tanácsadó
Kiemelt Partnereinknek
ingyenes
„ellenőrzési elsősegélyvonal”
telefon
(06) 20 549 7???
(normál díjas mobiltelefonszám)

fooldal banner 2022-munkaugyi-forum-ajandek-dijtalan-segedanyagok

munkaidokeret-kalauz-20-szakkonyv-banner-fooldal-olm-rendszer-ajandekkal-munkaugyi-forum

gdpr-iratminta-csomag-munkaugyi-forum

 

mkvkok logo

olm-baloszlop-213x430

ol-munkaido-rendszer-banner-213x373

 

infó PLÁZA

 

Munkaüggyel, foglalkoztatással kapcsolatos információk és szolgáltatások tárháza

Régi álmunk volt, hogy olyan szakmai közösségeket hozzunk létre, ahol a szakemberek és szakértők közösen meg tudják beszélni szakterületük újdonságait és szakmai kérdéseket tudnak feltenni szakértők számára.

forumcsalad-2020-munkaugyi-forum

Nagy öröm a számunkra, hogy a Fórum már családdá nőtte ki magát és a munkaügyek mellett már a humán erőforrás és a beszerzés területén is szakmai közösségre találsz.

A Munkaügyi Fórumon azért dolgozunk, hogy minden munkaügyi kérdésedre szakértői választ kapj és olyan segédanyagokkal tudj dolgozni, amelyek megkönnyítik a mindennapi munkádat.

Úgy gondoljuk, hogy minden területnek szüksége van arra, hogy a kollégák meg tudják osztani tapasztalataikat és kérdéseiket egy olyan fórumon tudják feltenni, ahol szakmai válaszokat kapnak. A Munkaügyi Fórum mellett várunk titeket a HR-esek Fórumán és a Beszerzők Fórumán. 

hresek-foruma-logo

A HR-esek Fóruma célja, hogy a humán erőforrás területen dolgozók értesüljenek a szakma legújabb trendjeiről, lehetőségük nyíljon megvitatni munkájukat érintő kérdéseket egymással és a terület szakértőivel közösen. A Fórumon a kapcsolatépítés mellett érdekes szakmai cikkekkel és csoportokkal várunk.

Csatlakozz a HR-esek Fóruma közösségéhez! 

 

logo45x60

Beszerzők Fórumának kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a beszerzési vezetők és a beszerzési szakemberek olyan közösségre találjanak, ahol a legújabb trendekkel kapcsolatban tapasztalatot tudnak cserélni, szakmai kérdéseiket tudnak feltenni és lehetőségük nyílik kapcsolatokat építeni.

Csatlakozz a Beszerzők Fóruma közösségéhez!

 

Általános Szerződési Feltételek, Adatvédelmi tájékoztató és Hozzájáruló nyilatkozat direkt marketing levél küldéshez