Erzse Tibor
Erzse Tibor
munkaügyi szakértő és tanácsadó
Kiemelt Partnereinknek
ingyenes
„ellenőrzési elsősegélyvonal”
telefon
(06) 20 549 7???
(normál díjas mobiltelefonszám)

fooldal banner 2022-munkaugyi-forum-ajandek-dijtalan-segedanyagok

munkaidokeret-kalauz-20-szakkonyv-banner-fooldal-olm-rendszer-ajandekkal-munkaugyi-forum

gdpr-iratminta-csomag-munkaugyi-forum

 

mkvkok logo

olm-baloszlop-213x430

ol-munkaido-rendszer-banner-213x373

 

infó PLÁZA

 

Munkaüggyel, foglalkoztatással kapcsolatos információk és szolgáltatások tárháza

A koronavírus miatti helyzetben előtérbe kerülnek olyan megoldások és fejlesztések melyek növelik a vállalat munkavállalóinak a biztonságérzetét.

hokamera-munkaugyiforum-2

Sok cég döntött úgy, hogy dolgozóit otthonról foglalkoztatja a vírus miatt, de vannak olyan területek, ahol ez nem megoldás. A kialakult helyzetben sok vállalat a testhőmérséklet ellenőrzésére kényszerült és a kézi hőmérőzést alkalmazza. A vizsgálat eredménye pontos, ha megfelelően végzik el ugyanakkor a mérés lassú, plusz személyzetet igényel, aki a méréseket lebonyolítja Éppen ezért ők egy esetleges fertőzésnek fokozottan ki vannak téve, de maga a módszer jelentős időveszteséget, adott esetben termeléskiesést is okozhat.

A vírus megjelenése arra késztette a hőkamerákat gyártó cégeket, hogy a már fejlesztés alatt álló eszközök tömeggyártását felgyorsítsák. Már hazánkban is elérhetővé váltak a nagypontosságú és nagy kapacitású hőmérséklet mérést biztosító speciális videotechnikai rendszerek.

Az OLM-nél forgalmazásra került a Testhőmérséklet -mérő rendszer. A hőkamerával ellátott rendszer segítségével egyszerűen és gyorsan tudja ellenőrizni a belépők testhőmérsékletét magas átmenő forgalom esetén is. Másodpercenként akár 15 mérést tud elvégezni és ha a kívánt hőmérséklet feletti szintet ’lát’ a kamera készít egy képet a személyről és azonnal hang és email értesítést küld. A modul 1000 arc tárolására is képes.

 

A Testhőmérséklet -mérő rendszer már elérhető. Kattintson ide.

testhomerseklet-mero-hokameras-rendszer-az-olm-rendszertol

Ismerje meg az OLM Rendszer megoldásait HR és munkaügyekre:

2020-mfoldali-olm-banner-fekvo-600x150