Erzse Tibor
Erzse Tibor
munkaügyi szakértő és tanácsadó
Kiemelt Partnereinknek
ingyenes
„ellenőrzési elsősegélyvonal”
telefon
(06) 20 549 7???
(normál díjas mobiltelefonszám)

fooldal banner 2022-munkaugyi-forum-ajandek-dijtalan-segedanyagok

munkaidokeret-kalauz-20-szakkonyv-banner-fooldal-olm-rendszer-ajandekkal-munkaugyi-forum

gdpr-iratminta-csomag-munkaugyi-forum

 

mkvkok logo

olm-baloszlop-213x430

ol-munkaido-rendszer-banner-213x373

 

infó PLÁZA

 

Munkaüggyel, foglalkoztatással kapcsolatos információk és szolgáltatások tárháza

A múlt héten, az egyik régi ügyfelünk egy különleges kéréssel keresett meg engem.
A kérése az volt, hogy úgy szeretett volna céges csapatépítő tréninget indítani, hogy nagyon fellelkesíti az embereit, és ehhez kellett egy nagyon ütős beszédet írnom. Tudod, ahogy régen a hadvezérek tették a csaták előtt.

Az egyetlen kikötése az volt, hogy nem szabad beígérni az embereknek a fizetésemelést, mivel úgy érezte, hogy az nem fog menni az idén, akármilyen jól teljesítenek is.
Ez olyan kérésnek tűnt abban a pillanatban, mint amit az okos lány kapott Mátyás királytól a mesében, akinek hozni is kellett ajándékot, meg nem is…

Erzse Tibi a szomszéd szobából hallotta a beszélgetést és átkiáltott: „Előbb nézzük át a bérezéseteket, még az is lehet, hogy ebben a negyed évben béreket emelhettek.”
 

Ez így is történt, a hétvégi csapatépítő tréningen már be is jelentették a fizetésemelést.

Szeretnél egy igazán tanulságos, példákkal illusztrált előadást Erzse Tiborral arról, hogy miként viszonyul egymáshoz az alapbér, a jutalom, a jutalék, a cafetéria, a mozgóbér, a teljesítménybér és az ösztönzőbér?

Május 28-án Budapesten egy teljesen INGYENES villásreggeli keretén belül személyesen kérdezheted Erzse Tibort a bérbe beágyazott ösztönzési rendszerek összeállításának trükkjeiről.

A villásreggeli második előadásának címe: Bérköltség tervezés kezelése, egy hatékony informatikai rendszer segítéségével. Előadó: Rajka Panna, HR szakértő.

A budapesti előadás címe: Bérköltség-tervezés mesterfokon
A villásreggeli megrendezésének ideje: 2010. május 28.

Jelentkezési lap letöltése itt >>>
Meghívó letöltése itt >>>Figyelmeztetés!
A rendezvényre azoknak a Hr-eseknek, munkaügyeseknek, gazdasági vezetőknek érdemes eljönniük, akiknél minimum 50-en dolgoznak.

Figyelmeztetés 2!
A létszám nagyon korlátozott. Az előadásra maximum 40 vállalat képviselőjét tudjuk fogadni!

Az előadás valamint a reggeli, teljesen INGYENES.

Egy kis ízelítő az előző villásreggeliről, melynek a témája, a munkaidő nyilvántartás és a munkaügyi bírságok kölcsönhatása volt.

Itt nézhetsz részleteket Erzse Tibor múlt heti előadásából:További szép napot kívánok Neked, és ne feledd, mindig ott állok melletted!

Balázs Csaba
Munkaügy Fórum marketing

Erről a témáról, rengeteg hasznos részletet megtudhatsz, ha beregisztrálsz a Munkaügyi Fórumba  és megkérdezed a téma szakértőit. 
Regisztrálj MOST!