Erzse Tibor
Erzse Tibor
munkaügyi szakértő és tanácsadó
Kiemelt Partnereinknek
ingyenes
„ellenőrzési elsősegélyvonal”
telefon
(06) 20 549 7???
(normál díjas mobiltelefonszám)

fooldal banner 2022-munkaugyi-forum-ajandek-dijtalan-segedanyagok

munkaidokeret-kalauz-20-szakkonyv-banner-fooldal-olm-rendszer-ajandekkal-munkaugyi-forum

gdpr-iratminta-csomag-munkaugyi-forum

 

mkvkok logo

olm-baloszlop-213x430

ol-munkaido-rendszer-banner-213x373

 

infó PLÁZA

 

Munkaüggyel, foglalkoztatással kapcsolatos információk és szolgáltatások tárháza

A papíros munkaidő nyilvántartás jelenleg nagyon sok időt vesz igénybe. Minél nagyobb létszámú cégről van szó, annál több időbe, energiába és persze pénzbe telik. Húsvét alkalmából egy nagyszerű lehetőséget szeretnénk a figyelmedbe ajánlani.

ol-munkaido-husveti-akcio-munkaugyi-forum

A munkaidő nyilvántartás és jelenléti ív vezetése, könyvelés, egyéb adminisztráció, stb, ezek minden nap hosszadalmas és monoton munkával járnak. Ráadásul rendkívül sok a hibázási lehetőség, aminek javítása csak plusz terhet ró az ember vállára. Egy elektronikus munkaidő nyilvántartás jó megoldást jelent a munkaügyi feladatok gyors és hatékony elvégzésére.


A Munkaügyi Fórumnál fontosnak tartjuk, hogy támogassuk a munkádat ezért is szeretnénk a figyelmedbe ajánlani az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer Húsvéti akcióját.


Szakértő által tervezve
Az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszert munkaügyi szakértőnk, Erzse Tibor fejlesztett szakmailag. Innovatív, amiben megtalálható minden olyan funkció, amellyel egyszerűen és a hatályos jogszabályoknak megfelelően tudod kezelni a munkaügyi adminisztrációt.


Húsvéti akció
A promóció keretében a KKV csomagot éves előfizetéssel tudod megvásárolni, amihez további 3 hónap ingyenes használat jár. A csomag főbb előnyei, hogy korlátlan alcégre és létszámra alkalmazható, speciális jogszabály megfelelőségi funkcióval van ellátva, kifejezetten cégek és vállalkozók számára lett létrehozva.

 

Ne hagyd ki ezt a nagyszerű lehetőséget.

Kattints ide és tudj meg többet az akcióról!

ol-munkaido-husvet-2021-banner-mf

 

*A Húsvéti akció - nevű promócióban az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer KKV csomagja vesz részt. Az éves előfizetés mellé további három hónap díjmentes használat jár ajándékba. A promóció időtartama 2021.03.22-2021.04.12. A kedvezmény névértéke 17.975 Ft + Áfa. Az akció feltétele, hogy a vásárló az akció időtartama alatt megrendeli a KKV csomagot és teljesíti az éves díj kifizetését 2021.04.13-ig. A KKV csomagot kizárólag cégek és vállalkozók vehetik igénybe, természetes személy nem. Az akciós KKV csomagból egy megrendelő maximum egy darab előfizetést vásárolhat. Ha van már korábbi előfizetése az nem kizáró ok. Az akciós KKV csomag adminisztrációs szintű felhasználói jogai harmadik félre nem ruházhatóak át és további kereskedelmi forgalomba nem hozható a termék. A változtatás jogát fenntartjuk.

Általános Szerződési Feltételek, Adatvédelmi tájékoztató és Hozzájáruló nyilatkozat direkt marketing levél küldéshez