Erzse Tibor
Erzse Tibor
munkaügyi szakértő és tanácsadó
Kiemelt Partnereinknek
ingyenes
„ellenőrzési elsősegélyvonal”
telefon
(06) 20 549 7???
(normál díjas mobiltelefonszám)

fooldal banner 2022-munkaugyi-forum-ajandek-dijtalan-segedanyagok

munkaidokeret-kalauz-20-szakkonyv-banner-fooldal-olm-rendszer-ajandekkal-munkaugyi-forum

gdpr-iratminta-csomag-munkaugyi-forum

 

mkvkok logo

olm-baloszlop-213x430

ol-munkaido-rendszer-banner-213x373

 

infó PLÁZA

 

Munkaüggyel, foglalkoztatással kapcsolatos információk és szolgáltatások tárháza

A munkaügyek pontos és naprakész kezelése elengedhetetlen a mai világban. Egy jó rendszer nagyon sokat tud segíteni, hogy a munkád gördülékeny és a munkaügyi jogszabályoknak megfelelő is legyen.

De mik is azok a napi, heti vagy havi feladatok, melyekben nagy segítséget tud jelenteni egy munkaidő nyilvántartó rendszer?

 munkaugyi-forum-ol-munkaido

 

Milyen programot válassz?

Fontos, hogy a kiválasztott programmal egy jól átlátható munkaügyi nyilvántartásod legyen és egyszerűen tudd benne kezelni a munkaidőhöz kapcsolódó folyamatokat. Az általad használt bérprogramba egyszerűen tudd azokat továbbítani néhány kattintással, így időt és pénzt tudj spórolni. Legyen lehetőséged egyszerűen időszakos kimutatásokat készíteni.

Elengedhetetlen, hogy egy jól átlátható és könnyen kezelhető programot használj. Az egyszerű kezelőfelülettel még több időt és energiát tudsz spórolni, hogy a fontosabb munkaügyi teendőkre több figyelmed maradjon.

Előnyös, ha a rendszer telepítés nélkül vehető igénybe, továbbá fontos szempont, hogy a használatát súgó tartalom és egy jól átlátható kezelési útmutató segítse.

Mit tudjon a program?

Ha megtaláltuk a számunkra szimpatikus szoftvert akkor a célszerű megnézni, hogy ingyenes verzióval. Ezzel költségek nélkül, egyszerűen meg tudjuk nézni, hogy az igényeinknek megfele-e. Amennyiben több elérhető csomag közül van lehetőségünk választani abban az esetben nézzük meg, hogy a mindennapokban milyen folyamatokkal foglalkozunk és válasszuk ki azt amiben elérhetőek ezek a funkciók.

 

Mi a Munkaügyi Fórumnál kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a munkaügyi feladataidban segíteni tudjunk. Ezért szeretnénk a figyelmedbe ajánlani munkaügyi szakértőnk, Erzse Tibor által továbbfejlesztett Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszert, amelyet a több mint 10 éves tapasztalatai alapján úgy fejlesztett ki, hogy azt a kis és középvállalkozások egyszerűen és nagyszerűen tudják használni munkaügyi teendőidhez.

Próbáld ki az Ingyenes Start csomagot vagy válassz a kis és középvállalkozások igényekhez kialakított csomagok közül.