Erzse Tibor
Erzse Tibor
munkaügyi szakértő és tanácsadó
Kiemelt Partnereinknek
ingyenes
„ellenőrzési elsősegélyvonal”
telefon
(06) 20 549 7???
(normál díjas mobiltelefonszám)

fooldal banner 2022-munkaugyi-forum-ajandek-dijtalan-segedanyagok

munkaidokeret-kalauz-20-szakkonyv-banner-fooldal-olm-rendszer-ajandekkal-munkaugyi-forum

gdpr-iratminta-csomag-munkaugyi-forum

 

mkvkok logo

olm-baloszlop-213x430

ol-munkaido-rendszer-banner-213x373

 

infó PLÁZA

 

Munkaüggyel, foglalkoztatással kapcsolatos információk és szolgáltatások tárháza

Most érdemes digitalizálnod a munkaidő nyilvántartásod, hiszen 10-20% kedvezménnyel lehet tiéd Magyarország egyik legnépszerűbb munkaügyi alkalmazása. Ajándék, haladó oktatással pedig garantáltan profin tudod használni.

nyari-akcio-ol-munkaido-2021-munkaugyi-forum

Napjainkban már szinte minden feladatra találunk digitális megoldást és ez a munkaügyek esetében sincs másként. Az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer pont ilyen hiszen gyors, hatékony és kényelmes megoldást nyújt a munkaügyi adminisztrációra. A program tíz év tapasztalata, könyvelők, bérszámfejtők, valamint kis és középvállalkozások visszajelzései alapján lett megalkotva és továbbfejlesztve. Ráadásul most 2021 augusztus 03.-ig a megjelölt csomagokat kedvezményesen tudod megvásárolni.

 

Szakértő által tervezve
Az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszert munkaügyi szakértőnk, Erzse Tibor fejlesztett szakmailag. Innovatív, amiben megtalálható minden olyan funkció, amellyel egyszerűen és a hatályos jogszabályoknak megfelelően tudod kezelni a munkaügyi adminisztrációt.

 

Nyári akció
A promóció keretében 20% kedvezményt* biztosítanak az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer KKV csomag árából amely, korlátlan alcégre és létszámra alkalmazható, speciális jogszabály megfelelőségi funkcióval ellátva, kifejezetten cégek és vállalkozók számára. 

Valamint 10% kedvezményt a KÖNYVELŐI csomag árából, melyet speciálisan könyvelőknek és cégcsoportoknak fejlesztettek ki. Munkaidőkeret számítás és bérprogram feladással.

Sőt! Minden csomaghoz ajándék haladó oktatást biztosítanak, hogy garantáltan a legtöbbet hozd ki az alkalmazásából!

 

Ne hagyd ki ezt a nagyszerű lehetőséget.

Kattints ide és tudj meg többet az akcióról!

 

 

*A feltüntetett árak egyéves előfizetés esetén érvényesek a promóciós időszakon belül. Az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer KKV csomagját 20% kedvezménnyel, a KÖNYVELŐI csomagot 10% kedvezménnyel lehet megvásárolni 2021. július 26- 2021.augusztus 03-ig. A kedvezményes ár abban az esetben érvényes, ha fizetés 2021.augusztus 04-ig megtörténik. Minden akciós csomag mellé ajándékba adunk egy haladó szintű Rendszer képzést melynek feltétele, hogy 2021. október 01-ig részt vesz a felajánlott időpontokon. Az akcióban egy vállalkozó vagy cég egy akciós csomagot vásárolhat maximum egy év időtartamra. Az előfizetés további kereskedése szigorúan tilos. A promócióban kínált kedvezmények más kedvezménnyel nem vonhatóak össze. Az OL Munkaidő csomagjai kizárólag egyéni vállalkozók vagy cégek számára elérhetők. A változás jogát fenntartjuk. Az OL Munkaidő képen látható termékei digitálisak, a termék képek illusztrációs jellegűek.

 

 

Általános Szerződési Feltételek, Adatvédelmi tájékoztató és Hozzájáruló nyilatkozat direkt marketing levél küldéshez