Erzse Tibor
Erzse Tibor
munkaügyi szakértő és tanácsadó
Kiemelt Partnereinknek
ingyenes
„ellenőrzési elsősegélyvonal”
telefon
(06) 20 549 7???
(normál díjas mobiltelefonszám)

fooldal banner 2022-munkaugyi-forum-ajandek-dijtalan-segedanyagok

munkaidokeret-kalauz-20-szakkonyv-banner-fooldal-olm-rendszer-ajandekkal-munkaugyi-forum

gdpr-iratminta-csomag-munkaugyi-forum

 

mkvkok logo

olm-baloszlop-213x430

ol-munkaido-rendszer-banner-213x373

 

infó PLÁZA

 

Munkaüggyel, foglalkoztatással kapcsolatos információk és szolgáltatások tárháza


Kedves Kolléga!

A stratégia gondolkodás tudatosulása, az abduktív menedzsment és a vezetői jövőkép vállalati kontextusba helyezése lesz az elkövetkező évek kihívása. A magyarországi képzésekbe egy új fogalom – szakma – kerül bevezetésre: a stratégiai partner képzés.

Előadók: Dr. Baracskai Zoltán (DoctuS), Dr. Z. Karvalics László (SZTE), Krigler Gábor (HBO Holding Zrt.), Baracskai Ferenc (Career Solutions Ltd), Dr. Velencei Jolán (DoctuS), Dr. Szűts István (NYME)

A stratégiai partner az a személy a cégnél, aki segíti a felsővezetőt, hogy a vezetés egyre inkább művészet legyen. A képzés azoknak szól, akik felismerik ennek szükségességét.

A hazai nagyvállalatok többségében már van stratégiai tervezés és kialakult az emberi erőforrás menedzselésének tradíciója is. A stratégiai tervezők közül azokat várjuk, akik a kényes egyensúlyt keresik a stratégiai gondolkodás és a stratégiai tervezés között. A HR specialisták és generalisták közül azokra számítunk, akik a kényes egyensúlyt keresik a hangulatteremtés és a karriertervezés között. Ennek a kényes egyensúlynak a megteremtése és folyamatos megtartása ugyanolyan kreatív, jelen idejű és merész, akár a művészet. A végzett szakemberek új tudásukat saját tapasztalataikkal ötvözve korszerű stratégiai partnerei lehetnek a vállalat vezetőjének a jövőkép meglátásában.

Felkeltette érdeklődését a konferencia? Ne habozzon.

Jelentkezzen!

További szép napot kívánok Neked és ne feledd, mindig ott állunk melletted!


Erzse Tibor
munkaügyi szakértő, tanácsadó