Duális képzés program szakértőket keresünk

2022.12.22.

Written by tamas

Keressük azokat a szakembereket vagy vállalkozásokat, akik segítenek a partnerszervezeteknek a duális képzési programban részt venni. Keressük azokat, akik rendelkeznek már ilyen tapasztalattal és örömmel segítenének más cégeknek.

A duális képzés egy olyan választható oktatási forma, ahol a hallgató az elméleti ismereteit a technikumban vagy felső oktatási intézményben végzi míg a gyakorlati ismereteit a partner szervezetnél szerzi meg.

Duális képzésről bővebben.

Sok vállalat és szervezet érdeklődik a duális képzési forma bevezetése iránt és sokan igényelnek segítséget ehhez.

A Munkaügyi Fórumnál szeretnénk összekötni a duális képzési program szakembereit cégekkel. Ha ezzel foglalkozol vagy volt már sikeres projekted és szívesen vállalnál több ilyet akkor ne habozz. Jelentkezz most! Ha ismersz valakit akit érdekelhet ez a lehetőség kérlek küld át neki a cikket.

Ha tervezgetitek a cégnél, hogy fogadtok duális hallgatókat a vállalatnál gyakorlatra akkor iratkozz fel téma specifikus hírlevelünkre.

Duális képzés program szakértő jelentkezés
Iratkozz fel, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot a részletekért.
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*

Duális képzés a Munkaügyi Fórumon

Ebben a bejegyzésben a legfőbb tudnivalókat szedtük össze és folyamatosan frissítjük. Iratkozz fel hírlevél listánkra, ahol mindig elősként kapod meg a duális képzésről szóló ismeretterjesztő anyagokat és aktualitásokat.

Duális képzés hírlevél

Iratkozz fel, hogy első kézből értesülj, a duális képzéssel kapcsolatos legfrissebb hírekről.

Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*