Munkaügyi naptárak 2023 - Munkaügyi Fórum
Elérhetőek a 2023-as díjmentes munkaügyi naptárak és segédanyagok

2022.09.30.

Written by M. Aurél

Elkészültek a jövő évre szóló munkaügyi-, munkaidőkeretes-, társadalombiztosítási- naptáraink. Továbbá elérhető a szabadságtervező táblázatunk és a munkaidőkeretes segédletek.

Magyarország egyik legnépszerűbb szakmai segédanyagait továbbra is (és örökre) költségmentesen tudod letölteni a megújult Munkaügyi Fórum honlapról. Segédanyagainkat nagy gonddal készítjük, hogy segítsük a munkádat. Használd őket bátran a mindennapokban!

Munkarendek

A 2023-as évre szóló naptárak és segédanyagokat a hivatalos munkarendek alapján készítjük el. A jövő év tervezése munkaügyi szempontból viszonylag egyszerű lesz. Karácsonykor és húsvétkor 4 napos hosszú hétvége vár ránk. Háromnapos hosszúhétvégéből 4 is lesz az ünnepek miatt, azonban áthelyezett munkanapok jövőre nem lesznek. 

Mire tudod használni a segédanyagokat?

Megtudhatod belőlük, hogy mikorra esnek a munkanapok, munkaszüneti napok, ünnepnapok. Van-e áthelyezett munkanap/szabadnap és mikor.

Munkaügyi és HR tervezéshez pedig látod a munkanapok szabadnapok számát eloszlását. Szabadságtervező excel táblázatunkkal pedig könnyedén tudsz szabadságokat tervezni.

Munkaidőkeretes segédleteinkkel az ehhez a foglalkoztatáshoz tartozó számításokat tudod egyszerűen elvégezni.

Munkaidő nyilvántartás mintáinkkal pedig a törvényeknek megfelelően tudod vezetni és hitelesíteni a munkaidő nyilvántartásodat és jelenlét adatokat.

Elérhető segédanyagok

A naptárainkat úgy készítettük el, hogy digitális formában is könnyen áttekinthető legyen és kinyomtatva is tudod őket alkalmazni. Az év folyamán további segédanyagokat és alkalmazásokat tudsz igénybe venni, amelyeket a hivatalos rendeletek és törvények alapján készítünk. Az alábbi segédanyagokat tudod most letölteni:

  • Munkaidőkeretes munkaügyi naptár 2023
  • Munkaügyi naptár 2023
  • Társadalombiztosítási és számfejtési naptár 2023
  • Szabadságtervező 2023
  • Munkaidőkeret segédletek (2, 3, 4, 6 havi munkaidőkeretes foglalkoztatás esetére havi- és órabéres formában is.)
  • Munkaidő nyilvántartás minta 2023

Hogyan tudod letölteni?

A megújult Munkaügyi Fórum webáruházban válaszd ki a letölteni kívánt segédanyagokat. Tedd be őket a kosaradba, majd nyisd meg a kosarat és rendeld meg őket.

Add meg az adataidat a letöltéshez. A sikeres regisztrációt követően a kiválasztott segédanyagok linkjei megjelennek a böngésződben, illetve kiküldjük számodra az általad megadott e-mail címre.

Ha esetleg nem találod kérlek nézd meg a spam mappában is. Kérlek, hogy az e-mail kliensedbe a Munkaügyi Fórumtól érkező leveleket állítsd be biztonságosnak vagy ’nem spam’-nek.

Töltsd le most

Munkaügyi Fórum hírlevél
Iratkozz fel, hogy első kézből értesülj a munkaügyi, HR, adózás, TB és digitalizáció hírekről!
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*
Ajándék munkaügyi segédanyagok és naptárak a 2024-es évre - Munkaügyi Fórum
Nagyvállalati munkaügyek kezelésére OLM Rendszer - Munkaügyi Fórum blog
Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer Ingyenes START csomag - Munkaügyi Fórum blog