Munkaügyi Fórum szakértők

Csapatunk elismert és komoly szakmai múlttal rendelkezik, hogy tudjon neked segíteni ha munkaügy, HR, Adózási kérdésed van.

Erzse Tibor munkaügyi szakértő tanácsadóErzse Tibor munkaügyi szakértő tanácsadóErzse Tibor munkaügyi szakértő tanácsadóErzse Tibor munkaügyi szakértő tanácsadóErzse Tibor munkaügyi szakértő tanácsadóErzse Tibor munkaügyi szakértő tanácsadó

Erzse Tibor

Alapító, Munkaügyi szakértő és tanácsadó, ügyvezető igazgató OLM Rendszer

Magyarország egyik legismertebb munkaügyi szakembere és mellette az egyik leginnovatívabb HR digitalizációs program megálmodója. Több száz cég munkaügyi rendszerét segített kialakítani és a mai napig aktívan részt vesz a tanácsadásban.

Alapítóként a Munkaügyi Fórum mellett nevéhez fűződik a HR-esek Fóruma és a Beszerzők Fóruma is. Tibor neve megkerülhetetlen a munkaügyi szakmában és HR informatikai területen is.

A fórumon több mint 3000 kérdést válaszolt meg eddig és több mint 500 ügyfélnek segített nagyobb volumenű munkaügyi projektekben. Telefonon pedig megszámlálhatatlanul sok tanácsadást nyújtott az elmúlt 12 év alatt.

Többet róla

Erzse Tibor közgazdászként végzett majd a szállodaiparban dolgozott, mint vezető. Társával és mentorával kezdték el a munkaügyi tanácsadásokat.

2008-ban Tibor megalapította, a “Bírságmegúszó elsősegélyvonalat”, mely révén kezdetben havonta 10-15 telefonhívást kapott a munkaügyi problémákkal küszködő vállalatoktól. Lelkesedése akkor kezdett csökkenni, amikor a hívások számát kezdte meghaladni a napi 15-20-at.

Ugyanebben az évben elstartolt a Munkaügyi Fórum, ahol (Magyarországon szintén elsőként) lehetett online zárt fórumban is szakmai kérdéseket feltenni és megvitatni.

A Kiemelt Partnertagság szolgáltatással egyedülálló módon lehetett és lehet a nap 24 órájában kérdezni a szakértőktől telefonon és emailben mára pedig online és személyesen is.

A Munkaügyi Fórum díjmentes segédanyagai pedig túlzás nélkül szinte minden munkaügyes, HR-es vagy cégvezető irodájában megtalálhatóak.

2012-ben Tibor megalapította az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszert. A munkaügyek során látta, hogy a nyilvántartási feladatok milyen állapotban vannak kicsiny országunkban. Mivel sok nagyformátumú személyhez hasonlóan ő is széles érdeklődéssel és ismeretekkel rendelkezik ezért észrevette, hogy a korszerű technológiával hogyan lehet az emberek és a munkaügyekkel foglalkozó szakemberek életét könnyebbé tenni.

A digitális átalakulás pionírjaként mára 600 kisvállalat használja az Online Munkaidő Nyilvántartót és 200 nagyvállalat pedig az OLM Rendszert. 2021-ben pedig a nemzetközi színtéren is megjelent az ODT System névvel.

2018-ban Tibor elindította a HR-esek Fórumát és a Beszerzők fórumát is. A ’család’ bővülésével ugyanaz volt a cél mint a Munkaügyi Fórumnál,; szakmai közösségek létrehozása ahol a területeken dolgozók tudást inspirációt kaphatnak és közösen tudnak beszélgetni az őket érintő témákról.

2022-ben a kor igényei szerint megújította a Munkaügyi Fórum szolgáltatásait és honlapját is, hogy továbbra is az első számú szakmai segítő közösség lehessen a HR-esek, munkaügyesek, cégvezetők számára.

Fata László cafeteria szakértő a Munkaügyi Fórumon

Fata László

Cafeteria szakértő, alapító CafeteriaTREND

Ha juttatások témakörében böngészted a netet akkor egészen biztosan találkoztál László nevével, hiszen ő Magyarország egyik elsőszámú cafeteria szakértője. László a Munkaügyi Fórum szakértőjeként a kezdetek óta velünk van emellett a Cafeteria TREND magazin írója és szerkesztője, több szakmai könyv szerzője és rendezvényein több ezren fordultak meg. Ha juttatási kérdésről van szó akkor tőle mindig kapsz választ.

Többet róla

Fata László több száz vállalatnak segített a juttatási rendszerét

Eddigi munkája során – az elmúlt 15 évben – több mint 70.000 munkavállalót érintő juttatási rendszerhez adott közvetlenül tanácsot. 

A tanácsadói tudását a Cafeteria TREND magazin mellett több száz fős konferenciákon, hírlevelében, egyetemeken, (Corvinus, BME, PTE, SZIE, KRE) és eddig megjelent három könyvében osztja meg az érdeklődőkkel.

A juttatásokhoz kapcsolódóan rendszeres kutatásokat végez Szent István Egyetem és a Budapesti Corvinus Egyetem munkatársaival együttműködve.

Rendszeresen nyilatkozik a szakértői területéhez kapcsolódóan az MR1-Kossuth Rádióban, RTL Klubon, M1-en, a Haszon magazin, HVG, Világgazdaság, HR Portál, Napi gazdaság hasábjain is.

Kling Péter munkavédelmi szakértő Munkaügyi Fórum

Kling Péter

Munkabiztonsági szakértő,  munkavédelmi szakmérnök, tűzvédelmi szakértő

Sok-sok munkavállaló és még több cég köszönheti Péternek, hogy tudásával és tanácsaival hozzájárult a munkakörnyzetük biztonságosabbá tételéhez. Péter a Munkaügyi Fórum mellett alapítója a Kling Munkavédelemnek és Ne feledd portálját is ő alkotta azzal a céllal, hogy munkavédelmi kérdésekben segítsen. Ezek mellett számos ismeretterjesztő és oktatóanyag fűződik a nevéhez.

Többet róla

Péter 1997-ben szerezett okleveles faipari mérnöki diplomát Sopronban, az Erdészeti és Faipari Egyetemen.

Ezután faipari mérnökként több faipari kisvállalkozásnál dolgozott Magyarországon és Németországban is.

2002 óta foglalkozik munkavédelemmel, először kockázatértékeléseket végezett mellékállásban, majd amikor ez munkavédelmi szaktevékenység lett, középfokú munkavédelmi végzettséget szerzett, és vállalkozóként folytatta. Ma csak a munkavédelemmel a tűzvédelemmel foglalkozik.

2005-ben középfokú tűzvédelmi végzettséget is szerzett, majd 2007-en kitűnő rendű munkavédelmi szakmérnöki diplomát kapott.

A viszonylag rövid (legalábbis a munkavédelmisek 30-40 éves szakmai múltjához képest) szakmai pályafutása ellenére a kollégák 2006-ban megválasztották a Munkabiztonsági és Foglalkozás-egészségügyi Szövetség (Mufosz) elnökségi tagjának.

Péter ezen kívül készített egy saját honlapot, a www.nefeledd.info-t, ami kifejezetten munkavédelmi szakembereknek szólt. Emellett megtalálod munkavédelmi szolgáltatásait a https://kling-munkavedelem.hu/ honlapon is.

Eddig legtöbb munkavédelmi megbízatását is faipari vállalkozásoktól kapta. Rájuk jellemző, hogy az egyik legveszélyesebb tevékenységet végzik (gyakoriak a csonkolásos balesetek), ráadásul nem is egy pénzes iparág, ezért a munkavédelmi feladataikat lehetőleg úgy kell megoldani, hogy ne költsék rá fele királyságukat, de bírság és baleset se legyen.

Például, ha gépkönyv hiánya miatt nem tud egy gépet üzembe helyezni, azt Péter jó eséllyel tudja pótolni. A legtöbb faipari gépkönyv nála szerezhető be, és a veszélyes gépek zárhatóságának megoldására is felkutatott egy olcsó és egyszerű eszközt.

2006-ban a Tűzmegelőzés Kft-vel együtt munkavédelmi és tűzvédelmi képzéseket indított Budapesten, itt oktat is.

Péterszakterületei a munkavédelem, tűzvédelem gépkönyvek. Ha ebben a témakörben fordulsz hozzá a Munkaügyi Fórumon garantáltan szavatos választ kapsz.

Kelkó Tamás HR szakértő - Munkaügyi Fórum

Kelkó Tamás

HR szakértő

Tamás eredetileg mérnök ember. Ezt a precizitást megőrízte HR szakemberként és stratégiai tanácsadóként is. Több nagyvállalat és megannyi kisvállalat fejlődését segítette elő több mint 20 évnyi szakmai múltja során.

Többet róla

Eredetileg Csehországban tanult autógépész mérnöknek.

A 90-es években főleg multinacionális vállalatoknak dolgozott.

1999-óta csak kis és középvállalkozásoknak segít. Megalapítja a Kelkó CONSULTING vállalkozását.

Stratégiai tanácsadókánt HR marketing és szervezetfejlesztésben is segít.

Szervezetfejlesztői hátterének bizonyítéka, hogy mára több ismert nagyvállalatnak segített a növekedésben.

28 év tapasztalattal rendelkezik több mint 1000 ügyfélnek nyújtott segítséget és 49 tréninget tartott.

Hajdu Zoltán értékesítési szakértő - Munkaügyi Fórum

Hajdu Zoltán

Értékesítési-, szervezetfejlesztési szakértő, business coach

Zoltán nagyvállalatoknál lett elismert értékesítési vezető. Ezek mellett dolgozott az USA-ban és Ausztriában is. Saját vállalkozásában jelenleg tréningekkel, kiválasztással, munkaerő közvetítéssel foglalkoznak. Zoltán ezek mellett business coachként segíti a cégeket.

Többet róla

Zoltán közgazdászként végzett.

A kétezres években VIVA, MTV, Comedy Central magyar nyelvű televíziós csatornák indulását segítette elő értékesítési vezetőként.

A SmartStaff megalapításával pedig több száz cégnek segített céljai megvalósításában.

Szakterületei az értékesítési tréningek, fejvadászat, kiválasztás, business coach.

A magyar labdarúgó-válogatott mentális fejlesztő edzője.

Kelkó Tamás HR szakértő - Munkaügyi Fórum

Korona Viktória

HR tanácsadó

Viktória szakmai tapasztalata széles skálán mozog az operatív feladatok végrehajtásától a stratégiaalkotásig. Napjainkig legalább 5000 átnézett önéletrajz, 1000 interjú és 300 felvétel van a tarsolyában, így volt alkalma a toborzás-kiválasztás számos kihívását, szépségét, buktatóját átélni, megismerni.

Többet róla

Több, mint 10 éves HR szakmai tapasztalata során mindig az motiválta, hogy jobbá tegye, javítsa, közvetítse, figyelje, fejlődést és növekedést biztosítson a cég, a vezetői kör és a munkavállalók számára is.

Feladatai között szerepel mentor program kidolgozása, duális képzés bevezetése, szakmai workshopok szervezése, munkáltatói márka erősítése, munkavállalói elkötelezettség mérése levezénylése és az eredményeire épülő akciósorozat megvalósítása. Klasszikus HR feladatokat is elláttott minden munkakörömben, úgy, mint a toborzás-kiválasztás, HR adminisztráció, belépő- és exit interjúk készítése, csapatépítő programok megvalósítása és a belső kommunikáció.

HR szakemberként talán az egyik legnehezebb feladat megtalálni az egyensúlyt, ahol a munkáltatói és munkavállalói érdekeket egyaránt megfelelően képviseljük. Szakmai pályafutása során mindig arra törekedett, hogy a tulajdonosi/vezetői elvárásokat közvetítse, érthetővé tegye és a munkavállalói jelzéseket is szállítsa a vezetői kör felé. A jól funkcionáló HR a híd, a kapocs a két szereplő között.

Csatlakozz szakmai közöségünkhöz és értesülj mindenről első kézből!

Munkaügyi Fórum hírlevél
Iratkozz fel, hogy első kézből értesülj a munkaügyi, HR, adózás, TB és digitalizáció hírekről!
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*

Kövess minket

Közösségi hálózatainkon mindenről azonnal értesülhetsz.