Fórumhasználati szabályzat

Biztosan van Neked is egy szakmai kérdésed, amit jó lenne a munkatársaiddal vagy szakértőkkel megvitatni!

Próbáld ki a 2 hétig  díjmentes, virtuális fórumot ahol 24 órában tudsz beszélgetni szakmai témákról a munkatársaidal vagy akár előadóinkkal.

  • Korlátlan használat 2 hétig
  • Expert előadóinkkal beszélgethet
  • Kapcsolatépítés munkatársaival

Kérlek mielőtt belépsz olvasd át szabályzatunkat!

Kötelező oltás a munkahelyen - Munkaügyi Fórum blog

A virtuális fórumban a kizárólagosság elve miatt kizárólag cégek vállalkozók által feltett kérdésekre áll módunkban válaszolni. Magánszemélyek számára sajnos nem tudunk tanácsot adni.

A virtuális Fórum használat 2 hétig díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció leteltével a Kiemelt Partnertagság szolgáltatásunk keretében tudod korlátlanul használni a virtuális fórumot.

A Munkaügyi Fórumon kizárólag az emberi erőforrás, munkaügy, tb és bérszámítás, munkavédelem témakörrel kapcsolatos témákban lehet csoportot indítani és beszélgetést folytatni.

Mielőtt kérdésed felteszed, érdemes megnézni a régebbi válaszokat hiszen azok között is meglelheted a választ.

Kérjük, hogy szakmai kérdésed feltételekor az adatvédelmi irányelveknek megfelelően személyes vagy érzékeny adatot ne közölj.

Kérjük, hogy reklámot, kereskedelmi ajánlatot a fórumon és a privát üzenetekben ne ossz meg. Ilyen esetben fenntartjuk a jogot, hogy hozzászólásod vagy regisztrációdat azonnal töröljük!

Ha szeretnél a Munkaügyi Fórum honlapján szolgáltatást vagy terméket promótálni akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az ugyfelszolgalat@munkaugyiforum.hu e-mail címen.

A Fórumot adminisztrátorok és moderátorok felügyelik annak érdekében, hogy a fórum használata minőségi élményt nyújtson és kéretlen vagy a szabályoknak nem megfelelő tartalmakat kiszűrjük. A moderátorok vagy az adminisztrátorok figyelmeztetéseit minden esetben tarts be.

A fórumon megjelenő bejegyzések hozzászólások tartalmáért a közzé tevője a felelős.

Természetesen mindent megteszünk, hogy adminisztrátoraink és moderátoraink szűrjék a kéretlen tartalmakat, de felelősséget a hozzászólás szerzője viselője viseli.

A fórumon tilos olyan hozzászólásokat vagy tartalmakat megosztani, amely másokat sért vagy megbélyegez, megfélemlít, gyűlölet keltő beszédet tartalmaz.

A fórumon és a privát üzenetben tilos a trágár szavak használata és az obszcén hozzászólások, illetve tartalmak megosztása.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben korábban már nem regisztrált honlapunkra akkor olvasd el Adatvédelmi tájékoztatónkat és csak annak jóváhagyásával regisztrálj a  fórumunkba.

Jó szórakozást kívánunk a Fórum használatához!