Rendkívüli 30%-os kedvezmény az egyszerűsített foglalkoztatottakat kezelő alkalmazásra

2023.07.04.

Written by M. Aurél

Az egyszerűsített foglalkoztatottak nyilvántartása és kezelése egy folyamatos, intenzív odafigyelést igénylő feladat. Tudjuk, milyen költséggel járhat egy elrontott bejelentés ezért most a figyelmedbe ajánlunk egy rendkívüli akciót. Partnerünk az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer 30%-os kedvezményt biztosít a Számlázz.hu előfizetőknek az EFO alkalmazás és EFO kiegészítő csomag árából! *

Mit tud az alkalmazás?

Az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer, EFO alkalmazása és kiegészítő csomagja kifejezetten azoknak készült, akik alkalmi-, avagy idénymunkásokat alkalmaznak. Online felületén azonnal látod kiket szükséges bejelenteni. Elkészíti a T1042E ÁNYK xml fájlt, amellyel a nap 24 órájában tudod bejelenteni az egyszerűsített foglalkoztatott munkavállalót. A beépített jogsértésvizsgálat segít a helyes adminisztrációban és ezáltal többé nem kell törvényeket bogarásznod. Az EFO alkalmazás elérhető önálló alkalmazásként is rengeteg hasznos plusz funkcióval, illetve kiegészítő csomagként az OL Munkaidő előfizetés mellé. Most pedig az egyik legnépszerűbb számlázó programjával közösen egy különleges akcióban veheted meg az EFO alkalmazást.

Miért érdemes Számlázz.hu előfizetéssel rendelkezned? 

A Számlázz.hu Magyarország piacvezető online számlázója, mellyel egyszerűen és gyorsan tudsz számlát kiállítani, a számos integráción keresztül pedig további, a pénzügyi adminisztrációdat segítő funkciókat is elérsz.

• Korlátlan számú számlakiállítás ingyen
• Bárhonnan, bármikor használható
• A NAV adatszolgáltatási kötelezettséget automatikusan teljesíti
• NAV-álló, megfelel a hatályos jogszabályoknak

Tudj meg többet és élvezd ki a Számlázz.hu nyújtotta előnyöket és exkluzív partner kedvezményeket! Érdekel.

Ne hagyd ki ezt a nagyszerű lehetőséget a Munkaügyi Fórum ajánlásával. A 30%-es kedvezmény igénybevételével sokkal egyszerűbbé és átláthatóbbá válik az egyszerűsített foglalkoztatásban dolgozó alkalmazottjaid kezelése. Az akciós ár érvényesítéséhez látogass el az EFO önálló alkalmazás vagy a kiegészítő csomag megrendelési oldalára, majd a fizetési folyamat során-, a ’Kuponkód:’- mezőbe írd be a ‘SZÁMLÁZZ’ kuponkódot.

Felhívjuk szíves figyelmed, hogy a kedvezményt kizárólag akkor veheted igénybe, ha aktív Számlázz.hu (#start, #digital vagy, #profi) előfizetéssel rendelkezel, melyet a megrendeléskor ellenőrizni fognak. Ha még nem vagy Számlázz.hu előfizető, semmi gond, az előfizetést Számlázz.hu fiókodból egyszerűen elindíthatod.

Kattints ide és tudj meg többet!

*Számlázz.hu ügyfeleknek igénybe vehető kedvezmény. Beváltáshoz a megrendelés űrlapon a ‘Kuponkód:’ mezőbe írd be a ‘SZÁMLÁZZ’ kódot. Részletek itt.

Ajándék munkaügyi segédanyagok és naptárak a 2024-es évre - Munkaügyi Fórum