Fórumcsalád - Munkaügyi Fórum
Ismerd meg Fórumcsaládunkat

2020.06.04.

Written by M. Aurél

Régi álmunk volt, hogy olyan szakmai közösségeket hozzunk létre, ahol a szakemberek és szakértők közösen meg tudják beszélni szakterületük újdonságait és szakmai kérdéseket tudnak feltenni szakértők számára.

Nagy öröm a számunkra, hogy a Fórum már családdá nőtte ki magát és a munkaügyek mellett már a humán erőforrás és a beszerzés területén is szakmai közösségre találsz.

A Munkaügyi Fórumon azért dolgozunk, hogy minden munkaügyi kérdésedre szakértői választ kapj és olyan segédanyagokkal tudj dolgozni, amelyek megkönnyítik a mindennapi munkádat.

Úgy gondoljuk, hogy minden területnek szüksége van arra, hogy a kollégák meg tudják osztani tapasztalataikat és kérdéseiket egy olyan fórumon tudják feltenni, ahol szakmai válaszokat kapnak. A Munkaügyi Fórum mellett várunk titeket a HR-esek Fórumán és a Beszerzők Fórumán. 

 

A HR-esek Fóruma célja, hogy a humán erőforrás területen dolgozók értesüljenek a szakma legújabb trendjeiről, lehetőségük nyíljon megvitatni munkájukat érintő kérdéseket egymással és a terület szakértőivel közösen. A Fórumon a kapcsolatépítés mellett érdekes szakmai cikkekkel és csoportokkal várunk.

Csatlakozz a HR-esek Fóruma közösségéhez! 

 

Beszerzők Fórumának kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a beszerzési vezetők és a beszerzési szakemberek olyan közösségre találjanak, ahol a legújabb trendekkel kapcsolatban tapasztalatot tudnak cserélni, szakmai kérdéseiket tudnak feltenni és lehetőségük nyílik kapcsolatokat építeni.

Csatlakozz a Beszerzők Fóruma közösségéhez!

 

Ajándék munkaügyi segédanyagok és naptárak a 2024-es évre - Munkaügyi Fórum