Gyakorlatias tapasztalatcsere HR-esektől HR-eseknek - Munkaügyi Fórum
Gyakorlatias tapasztalatcsere HR-esektől HR-eseknek

2023.09.26.

Written by viktor

Az emberi erőforrás területen dolgozók számára egy vadonatúj virtuális hely, a HR Terasz nyitja meg kapuit, melynek házigazdája cafeteria szakértőnk Fata László.

„A HR Teraszra eljönni olyan, mint egy jó beszélgetésbe keveredni egy konferencia szünetében.”

– Fata László házigazda, alapító HR Terasz

A HR Terasz kifejezetten humán erőforrás szakemberek számára szól. Egy olyan inspiráló, mégis laza hely, ahol havi rendszerességgel, meghívott vendégekkel közösen vetnek fel hétköznapi HR problémákat, amelyeket online adás keretében megbeszélik mit csinálnak a legjobbak, de azt is, hogy milyen megoldás lehet jó egy vagy több személyes HR csapatban.

Lehetsz akár fekete öves HR szakember vagy ha még csak most csöppentél bele a humán erőforrás területébe itt megtalálod a helyed. Egy igazi HR szakmai közösség vár, ahol biztatnak és segítenek megoldani munkádhoz kapcsolódó feladataidat adásaikon keresztül.

A HR Terasz alapítója Fata László, akit a Munkaügyi Fórum juttatási szakértőjeként vagy a Cafeteria Trend alapítójaként is ismersz. László több ezer HR szakemberrel beszélgetett az elmúlt években és így jött a “szakmai önsegítő kör” ötlete. Közösen a Munkaügyi Fórummal pedig létrehoztuk ezt a hiánypótló online rendezvénysorozatot.

Az interaktív élő közvetítéseken bárki tud kérdezni chatben és a felvételt követően lehetőség van vendégeinkkel közösen megbeszélni a válaszokat.

Az adásokon ingyenes a részvétel, de regisztrációhoz kötöttek, viszont a csatlakozással a Tudástárhoz is hozzáférsz, ahol a korábbi adásokat is megtekintheted, ráadásul olyan exkluzív tartalmak is elérhetőek melyeket eddig korábban máshol nem tudtál elérni.