Megérdemel egy ünneplést a munkád! - Munkaügyi Fórum
Megérdemelsz egy ünneplést

2023.04.27.

Written by tamas

Tudjuk, hogy mindig szorgalmasan dolgozol, ezért Május 1. kapcsán szeretnénk kitüntetni téged néhány meglepetéssel, a Munkaügyi Fórum és partnerei által. Elismerésünk jeleként fogadd szeretettel ajándékainkat:

Május 1-én a munkát, a dolgozók által elért vívmányokat és a dolgozókat ünnepeljük, hiszen a munkával teremtjük meg a jövőt és tartjuk fenn a jelent. Neked is jól esne egy picit több elismerés, egy kicsit több kitüntetett figyelem.  A Munkaügyi Fórumnál szeretnénk mindenkit megünnepelni ezért úgy gondoltuk, hogy néhány ajándékkal kedveskedünk Neked és becsüljük meg a munkád:

10.000 Ft értékű ajándékkupon

Nem kell mást tenned csak 2023.05.08-ig megvásárolnod a Munkaügyi alap iratminta csomagot és a kosár adatoknál megadni a ’munkaünnep’ -kupon kódot.

A munkaügyi alap iratminta csomag tartalmazza az alapvető munkaügyi dokumentum csomag gyűjteményt, amely megfelel a 2023-as Mt.-nek. Szakmai garanciával. Munkaszerződések, kötelező tájékoztatók, munkaidő nyilvántartás, munkaidő beosztás, munkaviszony megszüntetési dokumentumok, munkavállalói figyelmeztetési, felszólítási iratminta dokumentum minták.

Kattints ide és váltsd be most.

munkaugyi-alap-iratminta-csomag-akcio-2023-munkaugyi-forum

5.000 Ft kedvezmény

Ismerd meg a digitális munkaidő nyilvántartás fortélyait az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszerben professzionális oktató segítségével. Jelentkezz májusban a haladó képzésre és 5.000 Ft kedvezménnyel veheted igénybe!

Munkaidőkeret képzés szolgáltatás - Munkaügyi Fórum

Az OL Munkaidő egy digitális munkaidő nyilvántartó alkalmazás melyet speciálisan a kis és középvállalatok, illetve könyvelők igényei alapján fejlesztettek ki. Segítségével munkaidő nyilvántartást, beosztásokat és szabadságokat tudsz kezelni. Havi 1db dolgozói aláírás elegendő a nyilvántartás hitelesítéséhez. Ingyenes kipróbálási lehetőséggel rendelkezik.

100 fő alatti céglétszámmal rendelkező vállalkozásoknak ajánljuk!

Jelentkezz a képzésre és tudj meg többet itt.

Ingyenes munkavédelmi könyv

HR felelősöknek a munkavédelemről – könyv

Ft

Segédlet mellyel egyszerű lépésekre lebontva, mindenki számára érthető módon mutatja be, hogyan tegye rendbe az egyes munkavédelmi részterületeket, annak érdekében, hogy minimalizálja a kockázatokat.

Szerző: Kling Péter munkabiztonsági szakértő, munkavédelmi szakmérnök, tűzvédelmi szakértő. A Munkaügyi Fórum ajánlásával. (Digitális termék, pdf formátum, 73 oldal.)