Mesterséges intelligencia és digitalizáció a munkaügyekben- Munkaügyi Fórum
Mesterséges intelligencia és digitalizáció a munkaügyekben

2023.03.16.

Written by tamas

Nyakunkon a válság. Minden cég elkezdte a költségek drasztikus csökkentését. Hogyan lehet a munkaügy és a HR területén fájdalommentesen alkalmazkodni az új kihívásokhoz? Szakértők mondják el a tapasztalataikat, hogy téged inspiráljanak.

A 2023-as év minden eddiginél nagyobb kihívások elé állítja a munkaügyesek és HR-esek közösségét. Az elszabaduló infláció, növekvő nyersanyag-, energiaárak, munkaerőhiány és a munkaerő fluktuáció arra készteti a vállalat vezetését, hogy a költségeket kiadásokat szorítsák a minimum szintre. Ez folyamatos nyomást jelent az osztályok számára. Talán már Te is keresed azokat a megoldásokat, amelyekkel ellensúlyozni tudod ezt a nehéz feladványt.

Fény az éjszakában

A rengeteg nehézség ellenére a technológiai iparágak képviselői egyetértenek abban, hogy a megoldást a digitalizáció és a mesterséges intelligencia jelenti. Az informatikai vívmányok átveszik a repetitív automatizálható feladatokat és segítenek a komplexebb döntéstámogatásban is, ezáltal a szakemberek kiaknázhatják a bennük rejlő tehetséget, az akadályok leküzdésére. A digitalizáció eddig versenyelőnyt jelentett, de mára létkérdéssé vált, a HR és a munkaügy területén is

Tudjuk, hogy kell, de hogyan

A Corvinus Egyetem által készített 2023-as kutatás szerint a cégek 65 százalékánál napi téma az IT infrastruktúra fejlesztése és 64 százalékánál pedig a digitális megoldások bevezetése/fejlesztése is ott van a fő célok között. Nyugodtan mondhatjuk; hogy mindenki tudja, hogy digitalizálni kell, de kevesebben tudják, hogyan vágjanak bele. Munkaügyesként HR-esként vagy cégvezetőként tengernyi megoldás kínálkozik számodra, de elindulni már jóval nehezebb.

Egy asztalnál a szakértőkkel

A digitalizáció munkaügyi aspektusait szeretnék megmutatni és körül járni egy különleges online eseményen keresztül. A díjmentes webináriumon szakértők osztják meg a tapasztalataikat és valós példákat is felsoroltatnak, ezzel inspirálva téged.

Hogyan digitalizálunk most és hogyan lehetne? Milyen tényezők sürgetik a munkaügyi digitalizációt? Miért nem terjedt még el és mikor fog elterjedni az elektronikus aláírás? Milyen megoldási javaslatok vannak a munkaügy HR digitalizációjára? 

 Ezekre a kérdésekre kapsz válaszokat egy jó hangulatú beszélgetés keretében.

Ezen felül pedig beleláthatsz az elektronikus aláírás alkalmazási lehetőségeibe, a mesterséges intelligenciát is alkalmazó vállalati belső kommunikációs chat megoldásokba és a munkaügyi digitális eszközök világába. Utóbbi különlegessége, hogy Erzse Tibor a Munkaügyi Fórum alapítója munkaügyi szakértő és egyben az OLM Rendszer cégvezetőjeként avat be a digitalizáció rejtelmeibe.

Kezdődjön a forradalom

Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen irányba fejlődj, vagy indulj el a munkaügyi digitalizálás területén, a cégeddel, akkor ne hagyd ki ezt a páratlan alkalmat és meríts új ötleteket, hogy a 2023-as éved sikeres legyen. A Munkaügy Fórum meleg szívvel ajánlja ezt az ingyenes webináriumot!

Előadók: Erzse Tibor, ügyvezető igazgató OLM Rendszer, Tanczenberger Andrea, divízió vezető – CHEQ, Deák András, üzletfejlesztési vezető – GoodID. Regisztrálj most és tarts velünk 2023. március 28. 15:00-16:00 óráig, a Hogyan legyen hatékonyabb mesterséges intelligenciával és digitalizációval a munkafolyamata? -című webináriumra. Az online esemény díjmentes, de a részvétel regisztrációhoz kötött.

Részletek és jelentkezés itt.