Erzse Tibor
Erzse Tibor
munkaügyi szakértő és tanácsadó
Kiemelt Partnereinknek
ingyenes
„ellenőrzési elsősegélyvonal”
telefon
(06) 20 549 7???
(normál díjas mobiltelefonszám)

fooldal banner 2022-munkaugyi-forum-ajandek-dijtalan-segedanyagok

munkaidokeret-kalauz-20-szakkonyv-banner-fooldal-olm-rendszer-ajandekkal-munkaugyi-forum

gdpr-iratminta-csomag-munkaugyi-forum

 

mkvkok logo

olm-baloszlop-213x430

ol-munkaido-rendszer-banner-213x373

 

infó PLÁZA

 

Munkaüggyel, foglalkoztatással kapcsolatos információk és szolgáltatások tárháza

munkaidokeret-kalauz-munkaugyi-forum-ajanlasaval-olm-rendszer-ajandekkal

A munkaidőkeretes foglalkoztatás kialakítása és helyes alkalmazása speciális feladatkör, amelyhez szükség van a szaktudásra. Szerencsére egy olyan hiánypótló, szakkönyvet ajánlunk Neked, amellyel garantáltan el tudsz mélyülni a munkaidőkeretes foglalkoztatás rejtelmeiben gyakorlatias tippekkel.

 

,,Kinek és miért jó a munkaidőkeret?”

,,Mi a különbség a munkarend és a munkaidő-beosztás között?”

,,Hogyan érdemes a munkaidőkeretes foglalkoztatást bevezetni?”

,,Milyen speciális munkaidő-szervezési szabályok kapcsolódnak a munkaidőkerethez?”

,,Mi a különbség a heti pihenőidő és a heti pihenőnap között?”

,,Hogyan kell elszámolni a munkaidőkeretben foglalkoztatott órabéres és hogyan a havibéres munkavállalók munkabérét?”

,,Hogy nézzen ki a munkaidőkeretes munkavállaló munkabér elszámolása?”

,,Mi a különbség a munkaidőkeret, az elszámolási időszak és a referencia időszak között?”

 

Ha ezek a kérdések már benned is felmerültek akkor ezt a könyvet Neked ajánljuk! Most exkluzív meglepetés minden példány mellé az OLM Rendszertől! 

 

Mindössze 9.900 Ft + postaköltség

Megrendelem

 

Hogyan segíti ez a könyv a munkádat?

  1. Egy részletes, de érthető munkaidő alapozást követően bemutatja a munkaidőkeret bevezetését lépésről-lépésre, ismerteti a munkaidőkeretes foglalkoztatás előnyeit, hátrányait, továbbá részletesen áttekinti a kapcsolódó munkaidő-szervezési és munkabér elszámolási szabályokat.
  2. 360 oldal, 12 infografika, 50+ szemléltető táblázat és félszáz jogeset segíti a munkaidőkeret alapján történő egyenlőtlen munkaidő beosztásra vonatkozó munkajogi szabályok gyakorlatban történő alkalmazását.
  3. A szerző több, mint 15 éves munkajogi tapasztalata és Dr. Pál Lajos munkajogász (a Munka Törvénykönyvét előkészítő munkacsoport tagja) szakmai lektorálása biztosítja a munkaidőkeret szakszerű, de érthető bemutatását.

 

Miért érdemes még beszerezned a könyvet?

  • Mert a könyv stílusa eltér a jogi szakkönyvek szokásos stílusától, így azok is könnyen megértik annak mondanivalóját, akik nem rendelkeznek jogi előképzettséggel.
  • Mert a könyv 360 oldalon keresztül olyan témát dolgoz fel, amelyet más munkajogi szakkönyvek legfeljebb fél vagy egy oldalban tárgyalnak
  • Mert a könyv kifejezetten a munkaügyi ügyviteli gyakorlatnak készült, nem a joghallgatóknak, ennek megfelelően gyakorlatias és csak ott és csak annyiban elméleti, amennyiben az a megértéshez feltétlenül szükséges.

 

 Az íróról:

 

 

ma-v2Több mint 15 éve foglalkozom munkajoggal. A diploma megszerzését követően pályámat az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség Csongrád Megyei Munkaügyi Felügyelőségén kezdtem el. Napra pontosan 4 évig dolgoztam munkaügyi felügyelőként. Ezt követően a legnagyobb magyar tulajdonú tanácsadó vállalat, a BDO Magyarország vezető munkaügyi tanácsadójaként vezettem a munkaügyi tanácsadás részleget közel 10 éven át, az utolsó 4 évben cégvezetőként.

 

Munkajogon belül kiemelt szakterületem a munkaidő szervezés és a munka díjazása, mely kapcsán több száz termelő (gyártó) cég munkaidő és bérgazdálkodás kialakításában vettem részt az elmúlt években.

 Dr. Máriás Attila

 munkaügyi szakértő

 

 

Vélemények a könyvről: 

„Nagyon hasznos a mindennapi munkámhoz, kézikönyvként használom és nagyon nagy segítség a munkaidő kerettel kapcsolatban felmerülő kérdések kibogozásában. Azon túl, hogy nagyon érthetően és átláthatóan, példákon keresztül szemlélteti a szóba jöhető problémákat, a vonatkozó törvényi előírásokat is tartalmazza.”

 Pataki Eszter

 Tesztelő Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt.

 

„Ezúttal bizonyosan nem közhely, hogy nagy hiányt pótol Máriás Attila: Munkaidőkeret kalauz c. könyve. Jóllehet nehezen vitatható, hogy a munkaidő megszervezése mind a munkáltató, mind a munkavállaló érdekeit legközvetlenebbül érintő jogintézmény a Munka törvénykönyvében és talán a legtöbb értelmezési kérdést veti fel a gyakorlat során, mégis híján vagyunk olyan alapos, szakmailag színvonalas kiadványokban, amelyek ezt a kérdést tárgyalják. Az említett könyv ezt hiányt pótolja. Bizonyosan komoly haszonnal forgathatja minden olyan szakember, aki a munkajogot a gyakorlatban alkalmazza.”

Dr. Pál Lajos

Pál és Kozma Ügyvédi Iroda, ügyvéd

 

,,Ez a könyv a gyakorlatban használhatóvá teszi a munkaidőkeretre és munkaidő-gazdálkodásra vonatkozó szabályokat cégvezetőknek és szakembereknek egyaránt. A szabályozást szakszerűen teszi közérthetővé”.

 Dr. Maszong Attila

 Ügyvéd, munkajogász (korábban OMMF munkaügyi felügyelő)Dr. Maszong Attila

 

,,Gyakorlatias és alapos mindenre kiterjedő könyvet írt Attila. A kalauznak minden munkaidőkeretet alkalmazó munkáltatónak ajánlom.”

Erzse Tibor

munkaügyi szakértő Munkaügyi Fórum, ügyvezető igazgató OL Munkaidő Kft.

 

Rendeld meg most a Munkaidőkeret Kalauz 2.0 könyvet a Munkaügyi Fórum ajánlásával, hogy a biztos forrás segítségével alkalmazd ezt a foglalkoztatási formát!

 

Munkaidőkeret Kalauz 2.0

A megrendeléshez töltsd ki az űrlapot.
A Munkaidőkeret Kalauz 2.0 könyv ára 9.900 Ft + postaköltség: 1.124 Ft

Kérlek amennyiben a postázási címed eltér a számlázási címtől,
a 'Megjegyzés rovatba írd be, hová szeretnéd a könyv kiszállítását. Köszönjük!

 

Általános Szerződési FeltételekAdatvédelmi tájékoztató és Hozzájáruló nyilatkozat direkt marketing levél küldéshez