Erzse Tibor
Erzse Tibor
munkaügyi szakértő és tanácsadó
Kiemelt Partnereinknek
ingyenes
„ellenőrzési elsősegélyvonal”
telefon
(06) 20 549 7???
(normál díjas mobiltelefonszám)

fooldal banner 2022-munkaugyi-forum-ajandek-dijtalan-segedanyagok

munkaidokeret-kalauz-20-szakkonyv-banner-fooldal-olm-rendszer-ajandekkal-munkaugyi-forum

gdpr-iratminta-csomag-munkaugyi-forum

 

mkvkok logo

olm-baloszlop-213x430

ol-munkaido-rendszer-banner-213x373

 

infó PLÁZA

 

Munkaüggyel, foglalkoztatással kapcsolatos információk és szolgáltatások tárháza

A díjmentes munkaügyi naptáraink mellé ajándékba adjuk a digitális marketing kalendáriumokat, amelyekkel kedvenc naptár alkalmazásodban is követni tudod a munkaügyi eseményeket. A naptárakban a munkaügyi segédletek mellett hasznos tippeket és értesítéseket kapsz. Tudj meg többet!

digitalis-munkaido-kalendariumok-munkaugyi-forum-blog

 

A Munkaügyi Fórumnál folyamatosan azon dolgozunk, hogy Neked minél több segítséget nyújtsunk. Fontosnak tartjuk, hogy támogassuk a digitális átalakulást mellyel papírmentesebb lehet a munkaügy és a HR ügyvitel is. Ennek a folyamatnak a következő állomásaként, parterünk az OLM Rendszer segítségével mutatjuk be új költségmentes segédanyagainkat:

Digitális munkaügyi kalendárium

A jól ismert, és bevált munkaügyi naptáraink mellé ajándékba adjuk a digitális munkaügyi kalendáriumokat. A naptárak segítségével nyomon követheted a munkaügyi változásokat adatokat és rengeteg hasznos szabadságtervezési vagy munkaügyi tippet kapsz.

Munkaügyekről időben

A kalendáriumok tartalmazzák a fontosabb munkaidő adatokat. Napok, munkaórák, munkaidőkeretes órák hónapra vagy hétre bontva.

Fontos értesítések

A naptár jelzi Neked, hogyha áthelyezett munkanap, pihenőnap, vagy ünnepnap közeledik és értesít, ha munkaügyi törvény változás lép életbe.

Munkaügyi tippek

Ezen túl éves szabadságtervezési tippekkel lát el. Továbbá értesülsz a fontosabb munkaügyi HR vonatkozású eseményekről. Saját magad is állíthatsz be hozzá emlékeztetőket!

Hogy működik?

Ha rendelkezel Outlook Calendar-ral, Google Calendaral vagy bármilyen naptár alkalmazással, amely tud ICal (ICS) formátumú naptárra csatlakozni akkor nincs más dolgod, mint az útmutatónk alapján feliratkozni a Munkaügyi Fórum naptárjaira. Utána a saját naptáraid között láthatod a munkaügyi vonatkozású eseményeket.

Grátisz

A legtöbb segédanyagunkhoz hasonlóan a digitális kalendáriumok is költségmentesen használhatóak. A naptárak elkészítését az OLM Rendszer támogatja, amely professzionális HR digitalizációs eszköz. Ha használsz naptár alkalmazást akkor a jól megszokott naptáraink mellett érdemes kipróbálnod őket!

 

Elérhető digitális naptáraink:

 

Munkaügyi naptár 2022

A munkaügyi naptárunk segítségével naptár nézetben tudod egyszerűen, figyelemmel kísérni a munkarendet. Havi nézetben látod a munkaszüneti napokat, a szombati munkanapokat, az áthelyezett pihenőnapokat, valamint azt, hogy az adott hónapban mennyi munkanap és munkaórával számolhatsz. Extra szabadságtervezési és munkaügyi tippekkel eseményekkel!

 

Munkaidőkeretes munkaügyi naptár 2022

A naptár segítségével a munkaidőkeretes foglalkoztatást alkalmazók tudják a munkaügyhöz szükséges számításokat és adminisztrációt hatékonyan elvégezni. Extra szabadságtervezési és munkaügyi tippekkel eseményekkel!

 

Hogyan juthatsz hozzá?

Ha még nem töltötted le a 2022-es munkaügyi vagy munkaidőkertes naptárat akkor nincs más teendőd, mint ezt megtenni. A digitális kalendáriumra való csatlakozás linkjét és útmutatóját levélben mellékeljük. Kattints ide a letöltéshez.

Ha már töltöttél le 2022-es munkaügyi vagy munkaidőkeretes naptárat, akkor csak töltsd ki az alábbi űrlapot és levélben küldjük a digitális kalendáriumra való csatlakozás linkjét és útmutatóját!

Digitláis munkaügyi kalendárium 2022

Töltsd ki az alábbi űrlapot és emailban elküldjük számodra a naptár feliratkozáshoz szükséges tudnivalókat.

Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*