Tengeri kaland HR-eskenk egy vitorlás fedélzetén Munkaügyi Fórum
Tengeri kaland HR-eskenk egy vitorlás fedélzetén

2024.02.29.

Written by viktor

Hajós kalandok, buli, kincskeresés, szakmai kapcsolatépítés várja az év egyik legkülönlegesebb HR eseményén. Olvasd el a teljes bejegyzést.

A tenger hívó szava, a vitorlák suhogása és a nap sugarai által megvilágított kristálytiszta víz, mind-mind az élet örömeinek csalogató hangja. A HR Terasz szervezésében, most egy különleges lehetőség nyílik meg azoknak az emberi erőforrás területen dolgozóknak, akik az élmények útján szeretnék felfedezni az Adriai-tenger varázsát.

A kényelmes hajózás varázsa 

A kaland résztvevői Sibenikből, Dalmácia egyik leggyönyörűbb kikötőjében fognak vitorlát bontani. Nincs szükség hajózási ismeretekre, hiszen a szervezők tapasztalt kapitánnyal és legénységgel vágnak neki ennek a rendkívül izgalmas kalandnak, hogy a ‘HR kalózok’ egy Ultra All Inclusive eseményen vegyenek részt, ahol szinte minden igényüket kielégítik. Reggelit a hajón szolgálják fel, míg a vacsora egy étteremben vár rájuk. Mindig jól felszerelt kikötőkben éjszakáznak, így a kényelem garantált. A legfontosabb része pedig, hogy a HR Vitorla csapata együtt felfedezi fel az Adriai-tenger gyöngyszemeit.

Kikötőkön át a kincsek a nyomában

Minden nap másik kikötőben horgonyoznak majd le, így folyamatosan új városok, új környezet és új élmények várnak a csapatra. Az első állomás a lenyűgöző Krka-folyó kanyonjai, ahol nem csak a természeti szépségekben gyönyörködhetnek, de kincseket is kereshetnek a környék rejtett zugaiban. Tovább haladva érintik a varázslatos Tribunjot, ahol a több százéves dalmát házak és a történelmi templomok lenyűgöző látványa kíséri útjukat. A következő kikötő Primosten lesz, az itt töltött időben az óváros szűk utcáin sétálhatnak a résztvevők. Itt teljesen elengedhetik a mindennapok gondjait és csak a pillanatnak élhetnek. Az utazás során ráadásul egy igazi kalózkaland is vár rájuk. A kikötők nem csak egyszerű megállók, hanem egy rejtélyes kalózkincs helyének titkos állómásai is.

Ne hagyd ki életed kalandját!

Ha még soha nem voltál vitorlázni, vagy ha már tapasztalt tengeri utazó vagy, a HR Terasz vitorlás élmény kalandja tökéletes választás lehet számodra. Garantáltan felejthetetlen élményekben lesz részed egy fantasztikus társaságban, professzionális kiszolgálással mindezt lenyűgöző tájakon keresztül. Tudj meg többet ide kattintva: Érdekel a kaland.

Ajándék munkaügyi segédanyagok és naptárak a 2024-es évre - Munkaügyi Fórum