Veled vagyunk 2023-ban is - Munkaügyi Fórum
Veled vagyunk 2023-ban is

2022.12.12.

Written by M. Aurél

Az elmúlt években a Munkaügyi Fórumon azért dolgoztunk, hogy segítsük a munkaügyekkel foglalkozó kollégáinkat és ez 2023-ban sem lesz másként.

Veled vagyunk, akár munkaügyesként, HR-esként vagy akár egy vállalat vezetőjeként találtál rá a Munkaügyi Fórumra biztos lehetsz benne, hogy itt minden munkaügyekhez köthető kérdésedre választ találsz. Ezeken felül még több munkádat segítő témával, hírrel, ismeretterjesztő anyaggal is találkozhatsz munkaügyi, HR, adózás és a digitalizáció világábol. Fejlesztheted tudásodat szakmai képzésekkel, kiadványokkal, valamint megismerhetsz olyan szolgáltatásokat, amelyek használatával időt és pénzt tudsz spórolni.

Magyarország egyik legnépszerűbb szakmai segédanyagait továbbra is (és örökre) költségmentesen tudod letölteni megújult honlapunk webáruházából. Segédanyagainkat mindig nagy gonddal készítjük, hogy segítsük vele a munkádat. Használd őket bátran a mindennapokban!

Munkarendek

A 2023-as évre szóló naptárak és segédanyagokat a hivatalos munkarendek alapján készítjük el. A jövő év tervezése munkaügyi szempontból viszonylag egyszerű lesz. Karácsonykor és húsvétkor 4 napos hosszú hétvége vár ránk. Háromnapos hosszúhétvégéből 4 is lesz az ünnepek miatt, azonban áthelyezett munkanapok jövőre nem lesznek. 

Mire tudod használni a segédanyagokat?

Megtudhatod belőlük, hogy mikorra esnek a munkanapok, munkaszüneti napok, ünnepnapok. Van-e áthelyezett munkanap/szabadnap és mikor.

Munkaügyi és HR tervezéshez pedig látod a munkanapok szabadnapok számát eloszlását. Szabadságtervező excel táblázatunkkal pedig könnyedén tudsz szabadságokat tervezni.

Munkaidőkeretes segédleteinkkel az ehhez a foglalkoztatáshoz tartozó számításokat tudod egyszerűen elvégezni.

Munkaidő nyilvántartás mintáinkkal pedig a törvényeknek megfelelően tudod vezetni és hitelesíteni a munkaidő nyilvántartásodat és jelenlét adatokat.

Elérhető segédanyagok

A naptárainkat úgy készítettük el, hogy digitális formában is könnyen áttekinthető legyen és kinyomtatva is tudod őket alkalmazni. Az év folyamán további segédanyagokat és alkalmazásokat tudsz igénybe venni, amelyeket a hivatalos rendeletek és törvények alapján készítünk. Az alábbi segédanyagokat tudod most letölteni:

  • Munkaidőkeretes munkaügyi naptár 2023
  • Munkaügyi naptár 2023
  • Társadalombiztosítási és számfejtési naptár 2023
  • Szabadságtervező 2023
  • Munkaidőkeret segédletek (2, 3, 4, 6 havi munkaidőkeretes foglalkoztatás esetére havi- és órabéres formában is.)
  • Munkaidő nyilvántartás minta 2023

Hogyan tudod letölteni?

A megújult Munkaügyi Fórum webáruházban válaszd ki a letölteni kívánt segédanyagokat. Tedd be őket a kosaradba, majd nyisd meg a kosarat és rendeld meg őket.

Add meg az adataidat a letöltéshez. A sikeres regisztrációt követően a kiválasztott segédanyagok linkjei megjelennek a böngésződben, illetve kiküldjük számodra az általad megadott e-mail címre.

Ha esetleg nem találod kérlek nézd meg a spam mappában is. Kérlek, hogy az e-mail kliensedbe a Munkaügyi Fórumtól érkező leveleket állítsd be biztonságosnak vagy ’nem spam’-nek.

Töltsd le most

Munkaügyi Fórum hírlevél
Iratkozz fel, hogy első kézből értesülj a munkaügyi, HR, adózás, TB és digitalizáció hírekről!
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*
Nagyvállalati munkaügyek kezelésére OLM Rendszer - Munkaügyi Fórum blog
Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer Ingyenes START csomag - Munkaügyi Fórum blog