Veled vagyunk 2023-ban is - Munkaügyi Fórum
Veled vagyunk 2024-ben is

2023.12.11.

Written by viktor

Az elmúlt években a Munkaügyi Fórumon azért dolgoztunk, hogy segítsük a munkaügyekkel foglalkozó kollégáinkat és ez 2024-ben sem lesz másként.

Veled vagyunk, akár munkaügyesként, HR-esként vagy egy vállalat vezetőjeként követed a Munkaügyi Fórumot. Garantáltan biztos lehetsz benne, hogy itt minden munkaügyekhez köthető kérdésedre választ találsz. Ezeken felül még több munkádat segítő témával, hírrel, ismeretterjesztő anyaggal is találkozhatsz munkaügyi, HR, adózás és a digitalizáció világából. Fejlesztheted tudásodat szakmai képzésekkel, kiadványokkal, valmint megismerhetsz olyan szolgáltatásokat, amelyek használatával időt és pénzt tudsz spórolni.

Ha emberi erőforrás területen dolgozol akkor pedig ajánljuk figyelmedbe társportálunkat a HR Teraszt, ahol online élő beszélgetések, tudástár és egyéb események várnak korlátlanul és ingyenesen.

Magyarország egyik legnépszerűbb szakmai segédanyagait továbbra is (és örökre) költségmentesen tudod letölteni webáruházából. Segédanyagainkat mindig nagy gonddal készítjük, hogy segítsük vele a munkádat. Használd őket bátran a mindennapokban!

Munkarendek

A 2024-es évre szóló naptárak és segédanyagokat a hivatalos munkarendek alapján készítjük el. Az elkövetkezendő évben az ünnepnapok zöme munkanapokra esik. Örülhetnek a hosszú hétvégék szerelmesei, hiszen a hivatalos ünnepeket gyakran munkanapok választják el a közeli hétvégéktől. Ehhez azonban 3 áthelyezett munkanapra lesz szükség 2024-ben.

Mire tudod használni a segédanyagokat?

Megtudhatod belőlük, hogy mikorra esnek a munkanapok, munkaszüneti napok, ünnepnapok. Van-e áthelyezett munkanap/szabadnap és mikor.

Munkaügyi és HR tervezéshez pedig látod a munkanapok szabadnapok számát eloszlását. Szabadságtervező excel táblázatunkkal pedig könnyedén tudsz szabadságokat tervezni.

Munkaidőkeretes segédleteinkkel az ehhez a foglalkoztatáshoz tartozó számításokat tudod egyszerűen elvégezni.

Munkaidő nyilvántartás mintáinkkal pedig a törvényeknek megfelelően tudod vezetni és hitelesíteni a munkaidő nyilvántartásodat és jelenlét adatokat.

Elérhető segédanyagok

A naptárainkat úgy készítettük el, hogy digitális formában is könnyen áttekinthető legyen és kinyomtatva is tudod őket alkalmazni. Az év folyamán további segédanyagokat és alkalmazásokat tudsz igénybe venni, amelyeket a hivatalos rendeletek és törvények alapján készítünk. Sőt! Használd díjmentesen az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer START csomagját munkaidő nyilvántartásra.

  • Munkaidőkeretes munkaügyi naptár 2024
  • Munkaügyi naptár 2024
  • Társadalombiztosítási és számfejtési naptár 2024
  • Szabadságtervező 2024
  • Munkaidőkeret segédletek (2, 3, 4, 6 havi munkaidőkeretes foglalkoztatás esetére havi- és órabéres formában is.)
  • Munkaidő nyilvántartás minta 2024
  • Egyszerűsített foglalkoztatás dokumentum csomag 2024
  • Online Munkaidő Nyilvántartó START csomag

Hogyan tudod letölteni?

A Munkaügyi Fórum webáruházban válaszd ki a letölteni kívánt segédanyagokat. Tedd be őket a kosaradba, majd nyisd meg a kosarat és rendeld meg őket.

Add meg az adataidat a letöltéshez. A sikeres regisztrációt követően a kiválasztott segédanyagok linkjei megjelennek a böngésződben, illetve kiküldjük számodra az általad megadott e-mail címre.

Ha esetleg nem találod akkor nézd meg a spam mappában is. Kérlek, hogy az e-mail kliensedbe a Munkaügyi Fórumtól érkező leveleket állítsd be biztonságosnak vagy ’nem spam’-nek.

HR Terasz

Ha emberi erőforrás területen dolgozol és szeretnél tapasztalatot cserélni új ötleteket szerezni vagy motiválódni akkor a HR Terasz téged is vár szeretettel! Díjmentes online műsorok tudásanyagok és szakmai segédletek, rendezvények és egy igazi szakmai közösség vár. Regisztrálj tagnak most!

www.hrterasz.hu

Munkaügyi Fórum hírlevél
Iratkozz fel, hogy első kézből értesülj a munkaügyi, HR, adózás, TB és digitalizáció hírekről!
Hírlevél és Általános Szerződési Feltételek*
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)*
Ajándék munkaügyi segédanyagok és naptárak a 2024-es évre - Munkaügyi Fórum
Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer Ingyenes START csomag - Munkaügyi Fórum blog