Elérhetőek a 2024-es díjmentes munkaügyi naptárak és segédanyagok
Elérhetőek a 2024-es díjmentes munkaügyi naptárak és segédanyagok

2023.07.18.

Written by viktor

Már letölthetővé váltak a jövő évre szóló munkaügyi-, munkaidőkeretes-, társadalombiztosítási- naptáraink. Továbbá elérhető a szabadságtervező táblázatunk is.

Magyarország egyik legnépszerűbb szakmai segédanyagait továbbra is (és örökre) költségmentesen tudod letölteni a Munkaügyi Fórum webáruházból. Segédanyagainkat nagy gonddal készítjük, hogy segítsük a munkádat. Használd őket bátran a mindennapokban! Magyarország egyik legnépszerűbb szakmai segédanyagait továbbra is (és örökre) költségmentesen tudod letölteni a megújult Munkaügyi Fórum honlapról. Segédanyagainkat nagy gonddal készítjük, hogy segítsük a munkádat. Használd őket bátran a mindennapokban!

Hivatalos munkarendek

Megjelent a jövő esztendőre szóló munkarendek hivatalos kommunikációja a Magyar Közlönyben. A rendeletet itt tudod elolvasni. 

A munkaügyi naptárainkat és segédanyagainkat a rendelet alapján késztettük el.

Az elkövetkezendő évben az ünnepnapok zöme munkanapokra esik. Örülhetnek a hosszú hétvégék szerelmesei, hiszen a hivatalos ünnepeket gyakran munkanapok választják el a közeli hétvégéktől, ezért a rendelet tervezet is hosszú hétvégék kialakításával számol. Ehhez azonban 3 áthelyezett munkanapra lesz szükség 2024-ben. Ezáltal a közismertebb nevén ’szombati ledolgozós’ munkanapból sem lesz hiány.

Összesen 7 hosszú hétvégével tervezhetsz jövőre.

Mire tudod használni a segédanyagokat?

Megtudhatod belőlük, hogy mikorra esnek a munkanapok, munkaszüneti napok, ünnepnapok. Van-e áthelyezett munkanap/szabadnap és mikor.

Munkaügyi és HR tervezéshez pedig látod a munkanapok szabadnapok számát eloszlását. Szabadságtervező excel táblázatunkkal pedig könnyedén tudsz szabadságokat tervezni.

Munkaidőkeretes segédleteinkkel az ehhez a foglalkoztatáshoz tartozó számításokat tudod egyszerűen elvégezni.

Munkaidő nyilvántartás mintáinkkal pedig a törvényeknek megfelelően tudod vezetni és hitelesíteni a munkaidő nyilvántartásodat és jelenlét adatokat.

Elérhető segédanyagok

A naptárainkat úgy készítettük el, hogy digitális formában is könnyen áttekinthetőek legyenek és kinyomtatva is tudd őket alkalmazni. Az év folyamán további segédanyagokat és alkalmazásokat tudsz igénybe venni, amelyeket a hivatalos rendeletek és törvények alapján készítünk.

Az alábbi segédanyagokat tudod most letölteni:

  • Munkaidőkeretes munkaügyi naptár 2024
  • Munkaügyi naptár 2024
  • Társadalombiztosítási és számfejtési naptár 2024
  • Szabadságtervező 2024

Hogyan tudod letölteni?

A Munkaügyi Fórum webáruházban válaszd ki a letölteni kívánt segédanyagokat. Tedd be őket a kosaradba, majd nyisd meg a kosarat és rendeld meg őket.

Add meg az adataidat a letöltéshez. A sikeres regisztrációt követően a kiválasztott segédanyagok linkjei megjelennek a böngésződben, illetve kiküldjük számodra az általad megadott e-mail címre.

Ha esetleg nem találod kérlek nézd meg a spam mappában is. Kérlek, hogy az e-mail kliensedbe a Munkaügyi Fórumtól érkező leveleket állítsd be biztonságosnak vagy ’nem spam’-nek.

Töltsd le most

Ajándék munkaügyi segédanyagok és naptárak a 2024-es évre - Munkaügyi Fórum
Nagyvállalati munkaügyek kezelésére OLM Rendszer - Munkaügyi Fórum blog
Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer Ingyenes START csomag - Munkaügyi Fórum blog