Erzse Tibor
Erzse Tibor
munkaügyi szakértő és tanácsadó
Kiemelt Partnereinknek
ingyenes
„ellenőrzési elsősegélyvonal”
telefon
(06) 20 549 7???
(normál díjas mobiltelefonszám)

fooldal banner 2022-munkaugyi-forum-ajandek-dijtalan-segedanyagok

munkaidokeret-kalauz-20-szakkonyv-banner-fooldal-olm-rendszer-ajandekkal-munkaugyi-forum

gdpr-iratminta-csomag-munkaugyi-forum

 

mkvkok logo

olm-baloszlop-213x430

ol-munkaido-rendszer-banner-213x373

 

infó PLÁZA

 

Munkaüggyel, foglalkoztatással kapcsolatos információk és szolgáltatások tárháza

Tudjuk, hogy a szabadságok, távollétek adminisztrációja és jogszabálynak megfelelő vezetése intenzív odafigyelést igényel. A szabadságos tömbök és az elveszett aláírások megnehezítik a mindennapi munkádat. De itt a megoldás amire mindig is vártál. Elérhető egy olyan megoldás, amellyel garantáltan időt spórolsz meg. 

szabadsagok-tervezese-forradalom-munkaugyi-forum-blog

A Munkaügyi Fórumnál célunk, hogy megkönnyítsük a cégvezetők és munkaügyekkel foglalkozók mindennapi munkáját, ezért szeretnénk nagy örömmel bemutatni az Online Munkaidő SZABADSÁG TERVEZŐ csomagját.

"Tudtad, hogy Havonta átlagosan 8,43 munkaórát tölt átlagosan szabadságtervezéssel 100 kezelt fő esetén? Egy korszerű szabadságtervezővel ez mindössze 45 percet igényel."

Alkalmazás a szabadságtervezésre

Az alkalmazás segítségével hatékonyan tudod szervezni a szabadságokat. A program használatával drasztikusan csökken a szabadságolással kapcsolatos munkafolyamatokra fordított idő.

 

Szakértő által tervezve

Ahogy az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszert, ugyan úgy a SZABADSÁG TERVEZŐ csomagot is munkaügyi szakértőnk, Erzse Tibor fejlesztett szakmailag. Innovatív, amiben megtalálható minden olyan funkció, amellyel egyszerűen, gyorsan és a hatályos jogszabályoknak megfelelően tudod kezelni a szabadságokat.

Főbb előnyei:

  • E-mailes értesítés a kérvényről
  • Jogszabály megfelelőség figyelés
  • Könnyen kezelhető
  • Szabadságos tömb kiváltás
  • Előre létrehozott szabadság és távollét kódok
  • Látványos kimutatások és riportok készítése
  • 100 fő kezelhető az alkalmazásban

 

Egyszerű kezelés

A SZABADSÁG TERVEZŐ csomag egy olyan online alkalmazás, ahol a dolgozók és a vezetők a szabadságokat tervezhetik, igényelhetik és jóvá hagyhatják. A kezeléséhez nincs szükséged magasabb szintű számítógépes ismeretre. Olyan mintha egy közösségi oldalt vagy online levelező rendszert kezelnél.

 

Együtt könnyebb

Ez még nem minden! Kifejezetten munkaügyesek, könyvelők és HR-esek számára találtuk ki a páros ajánlatot. Ha a SZABADSÁG TERVEZŐ csomag tetszik akkor az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer KKV csomagját imádni fogod.

A KKV csomaggal korlátlanul tudod a dolgozok munkaügyi nyilvántartását elvégezni akár munkaidőkeretes foglalkoztatás esetén is és beépített jogszabály megfelelőségi vizsgálattal van ellátva. Sőt! A két alkalmazással együtt akár havonta 55 munkaórát tudsz megspórolni.

A két csomag most együtt egy speciális ajánlat keretében még kedvezőbb áron lehet a tiéd. Itt az idő, hogy kiaknázd a digitális technológiákban rejlő lehetőségeket egy könnyen kezelhető rendszerrel.


Kattints ide és tudj meg többet!

ol-egyutt-konnyebb-mf-banner

*A SZABADSÁG TERVEZŐ csomag önállóan is igénybe vehető de a leghatékonyabb a KKV csomagunkkal párosítva. A SZABADSÁG TERVEZŐ csomagban 100 fő kezelhető. Több dolgozó esetén kérjük válassza az OLM Rendszert.

 

Általános Szerződési Feltételek, Adatvédelmi tájékoztató és Hozzájáruló nyilatkozat direkt marketing levél küldéshez