Speciális eszközök a hatékony Munkaidőkeretes foglalkoztatáshoz

2022.03.10.

Written by M. Aurél

Ha munkaidőkeretes foglalkoztatást alkalmaztok a cégnél vagy most készültök rá akkor tudod, hogy milyen nagy precizitást igénylő feladat, amelyhez rengeteg szabályt kell értelmezni és a napi rutinba építeni. Ebben a bejegyzésben ajánlok pár segítséget, amellyel hatékonyabban tudod kezelni a munkaidőkeretet!

A munkaidőkeretes foglalkoztatás igazi próbatétel munkaügyi szempontból, hogy a beosztások munkaidőnyilvántartások, pótlékok…és még sorolhatnám mindig rendben legyenek. Ha olvasgattad már a Munka törvénykönyvét vagy rendelkezéseket akkor Te is érezted már magad elveszve mert a jogi szövegeket nem könnyű értelmezni. Ahhoz, hogy a munkaügyi ügyvitelbe helyesen bekerüljenek nem árt, ha valaki segít alaki kézzelfogható módon megmutatni a munkaidőkeret alkalmazását. Íme egy alapmű, amely irányt mutat:

Munkaidőkeret segédletek

A Munkaügyi Fórumon számos ingyenes segédanyagot találsz, amelyet a munkaidőkeretes foglalkoztatásban tudsz nagy hatékonysággal felhasználni. Itt találod a naptárunk és itt pedig a 2-3-4-6 havi munkaidőkeret segédletünket.

Munkaidőkeret Kalauz 2.0

Segédlet a munkaidőkerettel kapcsolatok gyakorlati alkalmazásához. Egy részletes, de érthető munkaidő alapozást követően bemutatja a munkaidőkeret bevezetését lépésről-lépésre. 360 oldal, 12 infógrafika, több mint 50 szemléltető ábra és több mint félszáz jogeset segít abban, hogy a munkaidőkeretet helyesen alkalmazd. Ez nem száraz tankönyv, hanem munkaügyeseknek HR-eseknek és cégvezetőknek szóló útmutató.

Tudj meg többet és akár rendeld meg azonnal itt.

Munkaidőkeret képzés (workshop)

Egy igazán exkluzív műhelymunka ahol, úgy vezetünk be a munkaidőkeret rejtelmeibe, hogy rendbe is tesszük a cégeteknél azt közösen veled. A képzés során az alapoktól egészen a gyakorlati elemekig megyünk mindezt teljesen interaktív formában hiszen itt a cél az, hogy gyakorlati tudással a képzés után azonnal könnyedén tud kezelni a munkaidőkeretet.

Tudj meg többet itt a képzésről.

muf-roadblock-795x198-ol-munkaido
muf-roadblock-795x198-olm