Erzse Tibor
Erzse Tibor
munkaügyi szakértő és tanácsadó
Kiemelt Partnereinknek
ingyenes
„ellenőrzési elsősegélyvonal”
telefon
(06) 20 549 7???
(normál díjas mobiltelefonszám)

fooldal banner 2022-munkaugyi-forum-ajandek-dijtalan-segedanyagok

munkaidokeret-kalauz-20-szakkonyv-banner-fooldal-olm-rendszer-ajandekkal-munkaugyi-forum

gdpr-iratminta-csomag-munkaugyi-forum

 

mkvkok logo

olm-baloszlop-213x430

ol-munkaido-rendszer-banner-213x373

 

infó PLÁZA

 

Munkaüggyel, foglalkoztatással kapcsolatos információk és szolgáltatások tárháza

Új kihívások elé állsz munkaügyi szempontból az ősszel is? Tudjuk, hogy ebben a rendkívüli helyzetben jól jön a segítő kéz ezért olyan speciális támogató megoldásokat ajánlunk figyelmedbe amellyel garantáltan könnyebben fogod tudni munkaügyeidet vagy HR feladataidat sikerre vinni. Olvasd el teljes bejegyzésünket:

munkaugyi-forum-veled-vagyunk-2020

 

A Munkaügyi Fórum csapatával és partnereinkkel töretlenül azon dolgozunk, hogy segíteni tudjuk feladataidat. Egy emberként állunk melletted és a megszokott magas színvonalon támogatjuk munkaügyeidet, emberi erőforrás tevékenységedet. Fogadd szeretettel  szakmai segítségeinket vagy hasznos eszközeinket. Veled vagyunk!

 

Ingyenesen letölthető segédanyagok és naptáraink 2020-2021

A Munkaügyi Fórumnál az a célunk, hogy minden munkaügyekkel foglalkozó szakember életét megkönnyítsük, ezért folyamatosan figyelünk arra, hogy segédanyagaink, naptáraink tartalmi és formai elemei megfelelően segítsék a mindennapi adminisztrációdat.

ÉRDEKEL

 

Szakértői válaszok munkaügyi és humán erőforrás kérdésekben

A Munkaügyi Fórum mára egy fórumcsaláddá nőtte ki magát. A munkaügyi kérdéseid mellett már HR területet érintő szakmai témákról is tudsz beszélgetni hasonló területen dolgozó kollégáiddal. A HR-esek Fóruma egy szakmai fórum, ahol a humánerőforrás területét érintő szakmai témákban olvashatsz aktualitásokat, tippeket, trükköket, valamint az oldalon kialakított szakmai csoportokban - szakértőkkel együtt - hasonló területen dolgozó kollégáiddal meg is tudjátok vitatni a szakmai kérdéseket.

 Legnépszerűbb témák most:

• Dolgozói karantén

• Járványhelyzeti HR teendők

• HR projektek tapasztalatai

• Digitális HR

• Változásmenedsment

 ÉRDEKEL

 

Alakíts ki munkaidőkeretes foglalkoztatást 

A Munkaidőkeret képzés segítségével garantáltan a törvényeknek megfelelően fogsz tudni foglalkoztatni. A jól felépített tematikának köszönhetően pedig a cégnél megfelelő tempóban, megfelelő munkaügyi technikákkal, megfelelő sorrendben kerülnek alkalmazásra a legoptimálisabban működő munkaügyi módszerek.
ÉRDEKEL

 

Segédlet a munkaidőkeretes foglalkoztatáshoz 

A munkaidőkeretes foglalkoztatás kialakítása és helyes alkalmazása speciális feladatkör, amelyhez szükség van a szaktudásra. Szerencsére a Munkaidőkeret Kalauz 2.0 egy olyan hiánypótló szakkönyv, amelynek segítségével, gyakorlati példáin keresztül a törvényi szabályoknak megfelelően fogod tudni alkalmazni a munkaidőkeretes foglalkoztatást.

ÉRDEKEL

 

Munkaügyi aktualitások

A munkaügyek megértése és folyamatos figyelemmel kísérése nem egyszerű feladat. A Munkaügyi Fórum Blog oldalát úgy alakítottuk ki, hogy a munkaügyeket érintő aktualitások mellett érdekes és informatív témákról is tudj olvasni. A szakmai cikkek mellett ismeretterjesztő bejegyzésekkel segítünk, hogy választ kapj munkaügyi kérdéseidre melyek megértéséhez hasznos tippeket, trükköket és bevált módszereket is mutatunk. Tarts velünk, hogy veled lehessünk.
ÉRDEKEL

 

Papírmentes munkaügyi nyilvántartás

Felejtsd el a papíralapú munkaügyi nyilvántartást és digitalizáld Ingyenesen az OLM Rendszer HOME OFFICE csomagjával. A rendszert munkaügyi szakértőnk, Erzse Tibor álmodta meg és speciális informatikai csapattal feljesztette ki. Segítségével bárhonnan, online tudod vezetni céged munkaidő nyilvántartását de szabadságokat, távolléteket is tudsz benne rögzíteni és az összesített munkaidő adatokat pedig egyszerűen tudod vele továbbítani bérprogramba.

ÉRDEKEL

 

 

 

Általános Szerződési Feltételek, Adatvédelmi tájékoztató és Hozzájáruló nyilatkozat direkt marketing levél küldéshez